Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, díky za optání, ale nic
. Teď jsem vytřela skoro celý byt. Po troškách mi odchází zátka (už od pondělka) a bříško tuhne, ale to spíš jak tady poletuju. Jinak nic…
mně odcházela zátka týden
a břicho tvrdlo taky…a pak prdla voda
to čekání je opruz, fakt nezávidím … těším se na další miminko, ale škrtla bych 9. měsíc komplet, i tak mi bylo zle a teď do toho ještě malé dítě
ale to je asi daleko, že jo
ať ti to dobře dopadne a co nejrychleji ![]()
souhlasím, ten konec byl dost děsnej..obdivuju všechny vícematky
Jo holky přesně jak píšete, to čekání je nekonečný. Jinak s malym mi těhotenství dost rychle uteklo, takže to byla až na počáteční nevolnosti a teď na to čekání pohodička. Pěkný večer ![]()
Já měla Hamiltna jen u druhého těhotenství.A můžu říct,že mi během hodiny začly bolesti.Ale bylo to takové postupné,nevěděla jsem jestli jsou to ještě poslíčči nebo už porodní bolesti
.Postupně to bolelo víc a víc.Porodila jsem za 2 dny.Ale je to opravdu u každé jiný.Taky jsem se tenkrát na to tady ptala…
Nektery holky prenaseli po hh treba 2 tydny ja si ho chtela nechat udelat 39+4 ale prekvapko prislo 38+6 a to kontrakce po 4min a mimisek <3
4 hamiltony a stejne nic…po dvou dnech vyvolavacek me radsi kuchli…jinak by tam mala snad byla dodnes…
Nekterym detem se v brisku libi
ani se nedivim
takej tehotenskej servis <3
Mám jedinou otázku.
Pomohl některé z vás tento hmat k porodu I KDYŽ nebyly připravené porodní cesty?
![]()
Ahoj, píšu teda u prvního, snad to nevadí
první mi udělal 38+3, abych nepřenášela a odešla mi zátka a druhý 39+3 v 10 ráno a v 11 v noci to začlo, porodila jsem za cca 11 hodin, jo a u toho druhého mi na celý den přešly všechny příznaky, ani jeden posel a pak to bylo až naostro
držím palce