Hamiltonův hmat pro vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9018
5.2.15 14:54

Holky držím palce, aby vše proběhlo hladce a měly jste příjemné vzpomínky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.2.15 16:11

@Cassi V Jičíně..a ať se tu zeptám kohokoliv, tak tady na jičínskou nemocnici každý nadává :nevim: ale zase si nedovedu představit, že bych měla jet v bolestech třeba hodinu..kdyby tu bylo něco poblíž, tak jdu 100% rodit jinam.No uvidíme, snad se nám prďolka umoudří a do středy na nás vykoukne :-D Chtěla bych zažít jaký je normálně přirozený porod bez zásahů, tak snad se mi poštěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
5.2.15 22:15

@Kaciisek já neznám Jičín, ale někdy jde špatná pověst jen ze setrvačnosti. :think:
Věřím, že vše bude v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.15 22:50

Byla jsem dneska na monitoru, všechno vypadá ok, tak snad to bude mít hladký průběh. @Kaciisek Ač jsem z Prahy, tak jsem odmítla první dítě rodit v nějaké pražské velkotovárně, tak jsem jela hodinu do mimopražské porodnice. Bylo to opravdu výživné, ale ve výsledku jsem byla moc ráda a byla jsem tam spokojená.
Držím palce, aby jsi měla rychlý a bezproblémový porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
6.2.15 19:02

Já dnes také byla na monitoru a kontrole, tak konečně se tedy čípek zkracuje a pomalu se tam něco chystá, ale hlavička prý ještě úplně nenaléhá. Zato poslíčky v noci a dneska celý den teda výživné :roll: Už to chci mít za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
7.2.15 14:39

Tak ja hlasim, ze uz to mam za sebou. Vcera rano kontrola, pry se neco chysta. Cely den pak silne bolesti, v noci slusne kontrakce, po sprse uz co 4-6 min. V 5 jsme vyrazili do porodnice a tam mi lekar s usmevem oznamil, ze prirozeny porod adi neklapne, prcek ma dole zadek. Neuveritelne, jak to ten darebak za den stihnul. Takze utlumeni kontrakci a planovana sekce v epiduralu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
7.2.15 16:16

@Kájín :hug: tak to moc a moc gratuluji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.2.15 16:21

Ahoj holky. Rodí tu někdo? Jsem 38+6tt a dnes jsem měla na monitoru kontrakce po 6 minutách. Sestra a doktorka se divily, že je cítím málo. Dr mi pak udělala Hamiltona, tak snad bude brzy po všem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
7.2.15 16:25

@Elilen ja tomu verim, ze brzy budea mit mimi u sebe, mne hamilton take porod rozjel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.2.15 16:33

@monuline Jo? A jak probíhal porod? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.2.15 16:33

@Kájín Veliká gratulace. To koukám, že se kluk stihnul otočit takhle rychle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
7.2.15 17:15

@Manticora Ja taky nevericne koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.2.15 17:27

@Kájín Jak poznali, že se kluk otočil? Pohmatem, nebo utz? Ptám se, že mě při porodu po příjezdu do porodnice nikdo utz nedělal. Doktorka do mě jen šáhla a hned se šlo rodit (bylo to rychlé). Říkám si, jestli by to poznala. V tomhle těhotenství totiž holka byla dlouho KP a pak se otočila. Co vím, tak se tyhle děti občas rády vracejí do KP před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
7.2.15 17:41

@Manticora Cht udelat vahovy odhad, kvuli zatezi na jizvu po prvni sekci. Pri prvnim prijmu - jako prvniho tehot. mi take delal uz. Ale pokud privezou nekoho uz hodne rohjeteho, tak asi take nedelaji uz. :think: Ja mela prvni planovany, nastupovala o den drive, tak mel cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.2.15 17:45

@Kájín Díky, uvidíme jak to dopadne u nás. :lol: Spíš bych to ráda viděla na toho císaře, ale teď odpo mě začalo nějak pobolívat břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí