Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky držím palce, aby vše proběhlo hladce a měly jste příjemné vzpomínky. ![]()
@Cassi V Jičíně..a ať se tu zeptám kohokoliv, tak tady na jičínskou nemocnici každý nadává
ale zase si nedovedu představit, že bych měla jet v bolestech třeba hodinu..kdyby tu bylo něco poblíž, tak jdu 100% rodit jinam.No uvidíme, snad se nám prďolka umoudří a do středy na nás vykoukne
Chtěla bych zažít jaký je normálně přirozený porod bez zásahů, tak snad se mi poštěstí ![]()
@Kaciisek já neznám Jičín, ale někdy jde špatná pověst jen ze setrvačnosti. ![]()
Věřím, že vše bude v pořádku. ![]()
Byla jsem dneska na monitoru, všechno vypadá ok, tak snad to bude mít hladký průběh. @Kaciisek Ač jsem z Prahy, tak jsem odmítla první dítě rodit v nějaké pražské velkotovárně, tak jsem jela hodinu do mimopražské porodnice. Bylo to opravdu výživné, ale ve výsledku jsem byla moc ráda a byla jsem tam spokojená.
Držím palce, aby jsi měla rychlý a bezproblémový porod. ![]()
Já dnes také byla na monitoru a kontrole, tak konečně se tedy čípek zkracuje a pomalu se tam něco chystá, ale hlavička prý ještě úplně nenaléhá. Zato poslíčky v noci a dneska celý den teda výživné
Už to chci mít za sebou!
Tak ja hlasim, ze uz to mam za sebou. Vcera rano kontrola, pry se neco chysta. Cely den pak silne bolesti, v noci slusne kontrakce, po sprse uz co 4-6 min. V 5 jsme vyrazili do porodnice a tam mi lekar s usmevem oznamil, ze prirozeny porod adi neklapne, prcek ma dole zadek. Neuveritelne, jak to ten darebak za den stihnul. Takze utlumeni kontrakci a planovana sekce v epiduralu.
Ahoj holky. Rodí tu někdo? Jsem 38+6tt a dnes jsem měla na monitoru kontrakce po 6 minutách. Sestra a doktorka se divily, že je cítím málo. Dr mi pak udělala Hamiltona, tak snad bude brzy po všem. ![]()
@Elilen ja tomu verim, ze brzy budea mit mimi u sebe, mne hamilton take porod rozjel ![]()
@Kájín Veliká gratulace. To koukám, že se kluk stihnul otočit takhle rychle. ![]()
@Kájín Jak poznali, že se kluk otočil? Pohmatem, nebo utz? Ptám se, že mě při porodu po příjezdu do porodnice nikdo utz nedělal. Doktorka do mě jen šáhla a hned se šlo rodit (bylo to rychlé). Říkám si, jestli by to poznala. V tomhle těhotenství totiž holka byla dlouho KP a pak se otočila. Co vím, tak se tyhle děti občas rády vracejí do KP před porodem.
@Manticora Cht udelat vahovy odhad, kvuli zatezi na jizvu po prvni sekci. Pri prvnim prijmu - jako prvniho tehot. mi take delal uz. Ale pokud privezou nekoho uz hodne rohjeteho, tak asi take nedelaji uz.
Ja mela prvni planovany, nastupovala o den drive, tak mel cas.
@Kájín Díky, uvidíme jak to dopadne u nás.
Spíš bych to ráda viděla na toho císaře, ale teď odpo mě začalo nějak pobolívat břicho.