Hamiltonův hmat pro vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
24.1.14 15:48

Ty brďo 14 dní po? :D Mě v pondělí napichovaly oxytocin, a prt, nic to semnou neudělalo :( Tak jak už mám přimět malou aby šla ven? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.14 15:49

@MarciNaty po tydnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.14 15:49
@MarciNaty píše:
Ty brďo 14 dní po? :D Mě v pondělí napichovaly oxytocin, a prt, nic to semnou neudělalo :( Tak jak už mám přimět malou aby šla ven? :D

počkej, až dozraje, ona se pak pustí sama :mrgreen: a víš co je vtipný - já byla od 20 tt otevřená na 2 prsty.. ani tak se klukovi potom ven nechtělo :think: :mrgreen: Nejdřív haló, že vyleze moc brzo, pak pochopil, že uvnitř je fajn a dělal obštrukce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.14 15:53

@MarciNaty muzes delat psi kusy (vytirat, mit okna, skakat po schodech, sexovat, konat dlouhe prochazky, davat si horkou vanu a cervene vino…atd atd) nebo taky nic. Vysledek bude vzdy stejny, vyleze az bude sama chtit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
24.1.14 15:53

@MarciNaty druhy den jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.14 15:56

@martina.se no v úterý mi doktor řekl že jsem na 3 cm otevřena a měla jsem přijít včera na příjem jenže tam byla nějaká koza doktorka, a řekla že to není akutní že mám přijít v popndělí :-/ Moje nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.14 15:58

@MarciNaty neboj, jednou se to povede ;) :hug: třeba Tě to chytne přes víkend..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.14 15:59

Já bez zátky týdny, hamilton se mnou neudělal nic, vyvolávali ve 41+6 (42+4 dle nejpřesnějšího)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.14 16:02

Já už jsem z toho nervozní, já už nemůžu ani spát přes ten břuch :D a holky, nějaká rada jak ji popostrčit ven? :-) teplejší vana teda nějak na nás nepůsobí :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
24.1.14 16:05

@MarciNaty Já po třech hamiltonech nic, vždy jsem jen zakrvácela a konec. Malý se narodil večer před vyvoláváním, asi jsem ho vypudila ze strachu, že bude vyvolán :lol:

@quinny píše:
@MarciNaty muzes delat psi kusy (vytirat, mit okna, skakat po schodech, sexovat, konat dlouhe prochazky, davat si horkou vanu a cervene vino…atd atd) nebo taky nic. Vysledek bude vzdy stejny, vyleze az bude sama chtit :hug:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.14 16:06

@MartinaIrena Hodně sem četla že se děti narodí před vyvoláním, asi to fakt dělá ten strach :-D pořád skáču na míči, a nevím proč nechce jít ven, mluvím na ní že už se těším a má mě na háku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.1.14 16:07

@MarciNaty
Ahojky, týden po.. dělali mi ho 2×.. nakonec jsem rodila s oxytocinem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.14 16:09

@Lejaa Jenže na mě ten oxytocín vůbec nezabírá. Necítila jsem ani žádnou bolest v podbříšku prostě nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.14 16:17
@MarciNaty píše:
@Lejaa Jenže na mě ten oxytocín vůbec nezabírá. Necítila jsem ani žádnou bolest v podbříšku prostě nic :D

Na mě taky ne, na monitoru ani ťuk. Nicméně pak stačila čtvrtka vyvolávací tablety a už to jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.1.14 16:19

Booožee, já se snad nedočkám :D a jak ji mohu potlačit doma? :D Když voda ani míč nefungují? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí