Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ty brďo 14 dní po?
Mě v pondělí napichovaly oxytocin, a prt, nic to semnou neudělalo
Tak jak už mám přimět malou aby šla ven? ![]()
@MarciNaty píše:
Ty brďo 14 dní po?Mě v pondělí napichovaly oxytocin, a prt, nic to semnou neudělalo
Tak jak už mám přimět malou aby šla ven?
počkej, až dozraje, ona se pak pustí sama
a víš co je vtipný - já byla od 20 tt otevřená na 2 prsty.. ani tak se klukovi potom ven nechtělo
Nejdřív haló, že vyleze moc brzo, pak pochopil, že uvnitř je fajn a dělal obštrukce ![]()
@MarciNaty muzes delat psi kusy (vytirat, mit okna, skakat po schodech, sexovat, konat dlouhe prochazky, davat si horkou vanu a cervene vino…atd atd) nebo taky nic. Vysledek bude vzdy stejny, vyleze az bude sama chtit ![]()
@martina.se no v úterý mi doktor řekl že jsem na 3 cm otevřena a měla jsem přijít včera na příjem jenže tam byla nějaká koza doktorka, a řekla že to není akutní že mám přijít v popndělí :-/ Moje nervy
@MarciNaty neboj, jednou se to povede
třeba Tě to chytne přes víkend..
Já bez zátky týdny, hamilton se mnou neudělal nic, vyvolávali ve 41+6 (42+4 dle nejpřesnějšího)
Já už jsem z toho nervozní, já už nemůžu ani spát přes ten břuch
a holky, nějaká rada jak ji popostrčit ven?
teplejší vana teda nějak na nás nepůsobí
![]()
@MarciNaty Já po třech hamiltonech nic, vždy jsem jen zakrvácela a konec. Malý se narodil večer před vyvoláváním, asi jsem ho vypudila ze strachu, že bude vyvolán ![]()
@quinny píše:
@MarciNaty muzes delat psi kusy (vytirat, mit okna, skakat po schodech, sexovat, konat dlouhe prochazky, davat si horkou vanu a cervene vino…atd atd) nebo taky nic. Vysledek bude vzdy stejny, vyleze az bude sama chtit
@MartinaIrena Hodně sem četla že se děti narodí před vyvoláním, asi to fakt dělá ten strach
pořád skáču na míči, a nevím proč nechce jít ven, mluvím na ní že už se těším a má mě na háku ![]()
@MarciNaty
Ahojky, týden po.. dělali mi ho 2×.. nakonec jsem rodila s oxytocinem ![]()
@Lejaa Jenže na mě ten oxytocín vůbec nezabírá. Necítila jsem ani žádnou bolest v podbříšku prostě nic ![]()
@MarciNaty píše:
@Lejaa Jenže na mě ten oxytocín vůbec nezabírá. Necítila jsem ani žádnou bolest v podbříšku prostě nic
Na mě taky ne, na monitoru ani ťuk. Nicméně pak stačila čtvrtka vyvolávací tablety a už to jelo.
Booožee, já se snad nedočkám
a jak ji mohu potlačit doma?
Když voda ani míč nefungují? ![]()