Hamiltonův hmat pro vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.21 09:05

Tqk se to holky uplne změnilo. Večer kolem 8 jedna, qle. poradna ostrá bolest do břicha a jak když utne. Bolesti zad ustali…usnulamjsem vecer kolem půl noci a spala jsem do půl 9. A ještě bych klidně i spala, cítím se sttasne unavená. Akorát jsem byla k ránu na WC a mela jsem uplne mokré trenky…nevím co to bylo. Ale od té doby už ne…stalo se vám to taky některého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
5.5.21 11:05
@strelenka89 píše:
Tqk se to holky uplne změnilo. Večer kolem 8 jedna, qle. poradna ostrá bolest do břicha a jak když utne. Bolesti zad ustali…usnulamjsem vecer kolem půl noci a spala jsem do půl 9. A ještě bych klidně i spala, cítím se sttasne unavená. Akorát jsem byla k ránu na WC a mela jsem uplne mokré trenky…nevím co to bylo. Ale od té doby už ne…stalo se vám to taky některého?

Tipla bych plodovka. :think: no nevím, byť tebou, jedu se nechat zkontrolovat. Pohyby cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.21 12:18

@Sonmi pohyby vitim, ale min nez obvykle…třeba malej mi vždycky vecer vrtel celým břichem…a včera skoro nic…jen takový utkání…ale jinak me dneska vubec nic nebolí…ani bricho, ani zqda…jak když utne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
5.5.21 17:07
@strelenka89 píše:
@Sonmi pohyby vitim, ale min nez obvykle…třeba malej mi vždycky vecer vrtel celým břichem…a včera skoro nic…jen takový utkání…ale jinak me dneska vubec nic nebolí…ani bricho, ani zqda…jak když utne

No a jelas k tomu doktorovi? Jestli ti částečně odtekla plodovka, tak bys měla do nějakých 24 hodin rodit, myslím. A jestli cítíš pohyby míň… Nevím, radši by se na tebe měl někdo podívat. Ať to nedopadne špatně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.21 17:59

@Sonmi ted to bylo asi po 3 za den…ze jsem se musela prevlict, tak. pockam na manžela a pojedeme…malejnse ted zase pro změnu hodinu vrtí až moc…už si přijdu jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
6.5.21 08:33
@strelenka89 píše:
@Sonmi ted to bylo asi po 3 za den…ze jsem se musela prevlict, tak. pockam na manžela a pojedeme…malejnse ted zase pro změnu hodinu vrtí až moc…už si přijdu jako blázen

Tak pak dej vědět, jak to dopadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.21 01:54

@Sonmi tak olodovka to nebyla ale našli se jiné věci, takže jsme dnes na svet přivítali našeho Adama. Porod vyvolavany, 10h dlouhý a nejhorší co jsem kdy zažila. Moc všem dekuji q držím vsem palečky kdo to má. pred sebou. Ja už nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
9.5.21 21:46
@strelenka89 píše:
@Sonmi tak olodovka to nebyla ale našli se jiné věci, takže jsme dnes na svet přivítali našeho Adama. Porod vyvolavany, 10h dlouhý a nejhorší co jsem kdy zažila. Moc všem dekuji q držím vsem palečky kdo to má. pred sebou. Ja už nikdy více

Tak gratuluju. Doufám, že je prcek v pořádku, to ostatní se časem zahojí a zapomene. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí