Hamiltonův hmat pro vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6639
4.2.15 18:50

@Kaciisek Promiň neporadím, jen se zeptám, bolelo to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
4.2.15 19:03

Mě ho dr udělal někdy kolem poledne. Byl jsem otevřená na 2cm. Kolem 19:00 mi začaly bolesti. O pulnoci jsme přijeli do půlnoci to jsem byla otevřená na 4cm a ve 4:00 byl malej venku. Přeju ať to máte rychle a hlavně úspěšně za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
4.2.15 19:04

@Lasislava1 mě to třeba vyloženě nebolela. Spíš to byl takový nepříjemný tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.15 19:13

@Kaciisek Hamiltonův hmat mi udělali asi kolem 11hod dopoledne a v noci začaly kontrakce, ale mezitím jsem ještě stihla poběhat spoustu obchodů a jet ke kamarádce na narozeniny a vlastně jsem se po tom Hamiltonovi vůůůůbec nešetřila, takže to, že porod začal vlastně nevím mám-li přikládat tomuto hmatu, nebo své aktivitě. Možná to byla souhra obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.2.15 19:14

@Lasislava1 Bylo to takový nepříjemný, ale bolest jako takovou jsem necítila :-) Trvalo to pár vteřin..za to břicho jsem začala cítit skoro hned.Tak jsem teď jak na trní, jestli se něco bude dít nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.2.15 19:14

@Lasislava1 Bylo to takový nepříjemný, ale bolest jako takovou jsem necítila :-) Trvalo to pár vteřin..za to břicho jsem začala cítit skoro hned.Tak jsem teď jak na trní, jestli se něco bude dít nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.2.15 19:17

@evale Já jsem teda od dr. jela hned domů. Za to teď jsem se pustila do velkého úklidu, tak třeba to taky pomůže :-D Nebaví mě jen sedět a čekat, to jsem akorát na nervy ještě víc :-D Hrozí mi právě příští týden vyvolávání, tak se modlím, ať to zabere :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.2.15 19:19

@trybitka Díky moc, už se na tu malou prďolku moc těšíme :-) Jen to čekání je únavný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.15 19:43

Moji kamarádce vlastně nezabral… Rodila az po týdnu po hamiltonu a vyvolávali ji

• Citovat
  • Upravit
515
4.2.15 19:48

To je strašně individuální, mně akorát odešla hlenová zátka, porod se musel stejně vyvolávat kvůli cukrovce a v době nástupu do porodnice jsem byla úplně zavřená, takže u mě Hamilton efekt nula. Jinak teď čekám druhé, jsem 38tt a nález na prst s náhmatnou hlavičkou mám už déle jak 14 dní neměnný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
4.2.15 19:52

Doktor mně provedl "Hamiltna " při prvním těhotenství. Bylo to ve středu a v sobotu ráno jsem byla po porodu.
Bolelo to málo, jednorázově jsem zakrvácela a hlavně jsem byla šťastná, že se něco děje.
Myslím, že jsem měla hrdlo otevřené na 1 cm, ale je to tak dávno, že fakt nevím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.15 19:54

@Kaciisek nezabral ani 2× udělaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.2.15 19:58

Ahojky, mně u prvního mimi po hamiltonu asi za hodinu odešla zátka a druhý den jsem porodila. U druhého mimi mi ho dělali několikrát a neřekla bych, že to k něčemu bylo. Nakonec mi porod stejně vyvolali tabletkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
4.2.15 21:00
@Cassi píše:
Doktor mně provedl "Hamiltna " při prvním těhotenství. Bylo to ve středu a v sobotu ráno jsem byla po porodu.
:mrgreen: Při pohledu na tvou profilovku a příspěvek jsem se fakt s chutí zasmála :potlesk:

Jinak si ráda také přečtu názory, jsem na začátku 39. tt, nález zatím nulový, tak uvidím, zda na něj také za pár týdnů nedojde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
4.2.15 22:14

@Kájín :lol: víš, co mě nejvíce štvalo za řeči? Jedna pravdivá věta „až jablíčko uzraje, tak spadne“… :mrgreen:
Chodila jsem na tůry, baštila pupalku, 100 tablet přesně, vypila hektolitry čaje z maliníku, lněné semínko mi lezlo z uší a souložili jsem jako o život. :lol: Možná jsem i něco už zapomněla. Raději. :mrgreen: Např. ricínový olej… :mrgreen:
No, mohu naprosto přesně říct, že ta věta je pravdivá, páč jsme oba sviště přenášela a ven šli až po tvrdém přesvědčování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí