Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě ho dr udělal někdy kolem poledne. Byl jsem otevřená na 2cm. Kolem 19:00 mi začaly bolesti. O pulnoci jsme přijeli do půlnoci to jsem byla otevřená na 4cm a ve 4:00 byl malej venku. Přeju ať to máte rychle a hlavně úspěšně za sebou ![]()
@Lasislava1 mě to třeba vyloženě nebolela. Spíš to byl takový nepříjemný tlak.
@Kaciisek Hamiltonův hmat mi udělali asi kolem 11hod dopoledne a v noci začaly kontrakce, ale mezitím jsem ještě stihla poběhat spoustu obchodů a jet ke kamarádce na narozeniny a vlastně jsem se po tom Hamiltonovi vůůůůbec nešetřila, takže to, že porod začal vlastně nevím mám-li přikládat tomuto hmatu, nebo své aktivitě. Možná to byla souhra obou.
@Lasislava1 Bylo to takový nepříjemný, ale bolest jako takovou jsem necítila
Trvalo to pár vteřin..za to břicho jsem začala cítit skoro hned.Tak jsem teď jak na trní, jestli se něco bude dít nebo ne ![]()
@Lasislava1 Bylo to takový nepříjemný, ale bolest jako takovou jsem necítila
Trvalo to pár vteřin..za to břicho jsem začala cítit skoro hned.Tak jsem teď jak na trní, jestli se něco bude dít nebo ne ![]()
@evale Já jsem teda od dr. jela hned domů. Za to teď jsem se pustila do velkého úklidu, tak třeba to taky pomůže
Nebaví mě jen sedět a čekat, to jsem akorát na nervy ještě víc
Hrozí mi právě příští týden vyvolávání, tak se modlím, ať to zabere ![]()
@trybitka Díky moc, už se na tu malou prďolku moc těšíme
Jen to čekání je únavný ![]()
Moji kamarádce vlastně nezabral… Rodila az po týdnu po hamiltonu a vyvolávali ji
To je strašně individuální, mně akorát odešla hlenová zátka, porod se musel stejně vyvolávat kvůli cukrovce a v době nástupu do porodnice jsem byla úplně zavřená, takže u mě Hamilton efekt nula. Jinak teď čekám druhé, jsem 38tt a nález na prst s náhmatnou hlavičkou mám už déle jak 14 dní neměnný ![]()
Doktor mně provedl "Hamiltna " při prvním těhotenství. Bylo to ve středu a v sobotu ráno jsem byla po porodu.
Bolelo to málo, jednorázově jsem zakrvácela a hlavně jsem byla šťastná, že se něco děje.
Myslím, že jsem měla hrdlo otevřené na 1 cm, ale je to tak dávno, že fakt nevím. ![]()
Ahojky, mně u prvního mimi po hamiltonu asi za hodinu odešla zátka a druhý den jsem porodila. U druhého mimi mi ho dělali několikrát a neřekla bych, že to k něčemu bylo. Nakonec mi porod stejně vyvolali tabletkou.
@Cassi píše:
Doktor mně provedl "Hamiltna " při prvním těhotenství. Bylo to ve středu a v sobotu ráno jsem byla po porodu.
Jinak si ráda také přečtu názory, jsem na začátku 39. tt, nález zatím nulový, tak uvidím, zda na něj také za pár týdnů nedojde. ![]()
@Kájín
víš, co mě nejvíce štvalo za řeči? Jedna pravdivá věta „až jablíčko uzraje, tak spadne“… ![]()
Chodila jsem na tůry, baštila pupalku, 100 tablet přesně, vypila hektolitry čaje z maliníku, lněné semínko mi lezlo z uší a souložili jsem jako o život.
Možná jsem i něco už zapomněla. Raději.
Např. ricínový olej… ![]()
No, mohu naprosto přesně říct, že ta věta je pravdivá, páč jsme oba sviště přenášela a ven šli až po tvrdém přesvědčování. ![]()