Hamiltonův hmat pro vyvolání porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10264
7.2.15 18:29

@Manticora Budu drzet palce, at porod probehne co nejvice dle tvych predstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
7.2.15 19:14

@Manticora no, myslím, že dnešní lékaři zas na tom nejsou tak špatně, aby podle vyšetření nerozpoznali zadek či hlavu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.2.15 20:06

Ahojky :-) @Kájín moc moc gratuluji :kytka: a tiše závidím, že už to máš za sebou :-D Hlavně ať jste oba zdraví ;-) @Cassi @Manticora Díky moc za podporu :-) Manticora taky ti přeju rychlí a bezproblémový porod..ať už to máme brzy za sebou ;-) Jinak jsem stále 2 v 1, už 3. den mi odchází ta hlenová zátka, každý den bolesti a tvrdnutí, ale nic víc se neděje :nevim: do toho mě přepadla chřipka, tak je to taky naprd. Už bych to chtěla mít za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.2.15 20:14

@Cassi Jasně, že s vyšetření to poznají, myslela jsem to tak, když vyšetření neproběhne :lol:
@Kaciisek Děkuju, já jsem taky stále kindervejce. Dneska ráno jsem zase byla na monitoru, všechno v pořádku, odpo mě pobolívalo břicho, ale teď už je to lepší. Myslím, že ani zátka mi ještě neodešla. Bohužel syn si přinesl ze školky chřipku, má horečku, takže kmitám ještě kolem kluka. Tak přeju hodně zdraví, ať se dáš rychle do kopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.15 09:52
@Elilen píše:
@monuline Jo? A jak probíhal porod? :)

Komplikovane :? Nerada bych strasila, tak napisu jen tolik, ze nakonec po 21h jsem maleho porodila prirozene :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
8.2.15 10:34

@Manticora :hug: :D hlavně, ať nic nechytneš a vše dobře dopadne. :hug:
@Kaciisek ať je ti brzy lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.2.15 17:43

Tak dnes jsem po druhém Hamiltonu. Moc nevěřím, že se porod rozběhne. Prcek měl dneska trochu větší tachykardii než obvykle, tak se bojím vyvolání, jestli se porod do víkendu nerozeběhne. :roll: To už bych radši císaře než chemický koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.2.15 17:45

Ahoj, zdravim z porodnice, uz mam malou u sebe. Narodila se dnes v noci, porod byl spontanni a rychly, jsem rada ze nakonec nedoslo na cisare. Preju vsem cekatelkam co nejrychlejsi a bezproblemovy porod, abyste deti mely rychle u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
9.2.15 17:54

@Manticora Moc gratuluji k tak krasnemu porodu.
@Elilen Drzim palce, at se porod spontanne rozjede a jeho prubeh je hladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.21 18:48

Ahoj holky, chci se zeptat, dnes mám TP 40+0tt. Dnes mi mudra delala hamiltona (otevrena na 2prsty). Nebylo to bolestive jen neprijemne…ze začátku me pobolivalo břicho, ale teď mi to preslo do zad…mam bolest v kříži…qle ne nějaký narazivy ale v kuse…dala jsem si vanu a cca na 15minut to přešlo, ale už to zase začíná. Je to mu druhy porod, ale kluky mam.od sebe 6 let tak už si to uplne nepamatuji, jen vím, že jsem.mela také Křížové bolesti. Ale první porod byl vyvolavany. A me by zajímalo zda to xo. popisuji je už porod…ja totiž vůbec netuším…na porod je prý vse krasne nachystané…dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.5.21 19:16

Měřila jsi si kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.21 19:19

@Aneta113 bolest v zadek pořád a bricho me tvrdne tqk 3-4 za hodinu…jako uplne nevěřila…včera mi tvrdlo cely den zdalo se ze to bylo taky pořád pořád…me spis zajímají ty bolesti v zádech…zda je to jako kontrakce jako narazove nebo permanentně…podotýkám ze cele.tehu me zada nebolí a v krizi už vůbec na to netrpim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
4.5.21 19:27

@strelenka89 Já jsem u druhého zezačátku nevěřila, že už je to „ono“, protože to vypadalo podobně jako poslíčky, které jsem už nějakou dobu měla :) Bylo to třeba jen po 15 minutách. Ale dost silné, usnout se u toho už nedalo, horká voda to nerozehnala. No a brzy se ukázalo, že to je fakt „ono“. Čím dál tím silnější a blíž k sobě. Já myslím, že to brzy poznáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7922
4.5.21 19:54
@strelenka89 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, dnes mám TP 40+0tt. Dnes mi mudra delala hamiltona (otevrena na 2prsty). Nebylo to bolestive jen neprijemne…ze začátku me pobolivalo břicho, ale teď mi to preslo do zad…mam bolest v kříži…qle ne nějaký narazivy ale v kuse…dala jsem si vanu a cca na 15minut to přešlo, ale už to zase začíná. Je to mu druhy porod, ale kluky mam.od sebe 6 let tak už si to uplne nepamatuji, jen vím, že jsem.mela také Křížové bolesti. Ale první porod byl vyvolavany. A me by zajímalo zda to xo. popisuji je už porod…ja totiž vůbec netuším…na porod je prý vse krasne nachystané…dekuji za odpovědi

Může to být ono, já myslím, že křížové bolesti nejsou jako typické kontrakce, nepovolují, takže to moc nepoznáš. Být tebou, pro jistotu dobalím tašku a jsem připravená.
Uvidíš, jestli tě to nechá v noci spát nebo ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
4.5.21 20:38

U 2.jsem měla bolesti cca 6 hodin, absolutně nepravidelné. Jela jsem raději do porodnice a za 3 hodiny byla malá venku… Úplně jiný porod než ten první. Uvidíš. V porodnici tě zkontrolují a případně pošlou domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí