Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
19.5.12 21:40

to je podle mě blbost že se transplantace u miminek neprovádí ikdyž ne třeba v česku ale na slovensku ano (viz modré z nebe 3 měsíční chlapeček s transplantovaným srdíčkem) doufám že ti to aspň trochu podpory dá skus se poptat jestli je možnost nechat udělat transplantaci jinde než u nás v republice kdybys chtěla slusím ten příběěh najít a poslat ti odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
19.5.12 21:43

panebože, já to čtu a je to strašné, čekat, jestli moje miminko přežije další týden. A už brečím. Držím palečky, ale nevím, co popřát. Kéž by se povedl zázrak a na další kontrole řekli, že si to nedovedou vysvětlit, ale že je vše v nejlepším pořádku...... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
19.5.12 21:44

Makulko :hug: jsi ta nejsilnější ženská jakou znám. :hug: Vojtíšek si tě vybral za maminku, protože věděl že si vybírá tu nej. :srdce: Užívejte si jeden druhého a zázrak prostě musí přijít. Vždyt už tolikrát neměli doktoři pravdu. A miminka jsou vlastně zázrak sám.....Posílám moc sil :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
19.5.12 21:46

makulko :hug: :hug: :hug:
Prosím nevzdávejte to, posílám vám hrozně moc síly. Musí být přeci nějaká spravedlnost, já vám všem fakt moc věřím a hlavně Vojtíškovi. Už tolikrát se stalo, že doktoři někoho odsoudili k zániku a ono ejhle, stal se zázrak.
Ztratila jsi mlíko, to nevadí, nic si s toho nedělej. Vojtíškovi to vynahrazuješ určitě jinak :hug:
Vydržte, myslím na vás a čekám vždycky, až napíšeš. Držte se :* :hug:
Pohlaď za mě Vojtíška a zase brzo napište, jak se vám vede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
19.5.12 22:07

Také na vás moc myslíme :hug: :hug: :hug: A bojujte, neztrácejte naději, vždy je důvod bojovat :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
8814
19.5.12 22:20

Makulko jsi strasne silna. Kde ja se na Tebe hrabu. Ty tohle zvladnes a udela Te to jeste mnohem silnejsi. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
19.5.12 22:34

Bože Makulko…Moc Vám oběma tady všichni držíme palečky…prosím neztrácej naději,bud silná věř na zázraky…mám tě ráda za to jaká si a co pro svého syna děláš!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.5.12 23:05

Makulko držím všechny palečky co mám!! Jsi neuvěřitelně statečná máma a máš malého bojovníka! Doufám, že se stane zázrak a posílám Vám hrozně moc síly abyste to všechno zvládli tak dobře jak jen to půjde! Jsi velice odvážná ženská kam se na tebe hrabeme!! Ač tě neznám tak i tak si tě velice vážím.. Máš obrovské srdce plné lásky. Užívejte si každé chvilinky co jste spolu a já Vám oboum držím palce! Tobě aby si byla i nadále tak silná a statečná a Vojtíškovi aby si přes to, že mu mnozí nedávájí moc šancí aby žil ještě spoustu let
A tobě tleskám jsi neuvěřitelně silný člověk :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Budu čekat na dobré zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.12 11:24

Makulko také sem už os transplantacci srdce slyšela a nemyslim si že by to nešlo.Je tam samozřejmě riziko ale pro vás jediné východisko.Zkus pátrat,nedej se,nevzdávej se a pokud by jste potřebovali finanční výpomoc na ransplantaci tak věřim že zde se najde spoustu maminek co by byli pro.
Jsi hodně silná a věřim že to zvládnete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.5.12 11:25

souhlasím s Kamčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.5.12 11:26

Hodne moc vam drzim palce, myslim na vas, posilam silu a pohlazeni… nezoufej, uzivej si kazdy okamzik. Je to vas andel, vas maly zazrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
20.5.12 12:59

Makulko držte se :hug: Hodně síly tobě i maličkému :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
20.5.12 13:10

Makulko moc Vám oběma držím palečky aby vše dobře dopadlo… :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
20.5.12 13:17

Makulko, moc držím palce. Jak píše Kamča, zjisti si, jak by to bylo třeba v cizině. Nech malého vyšetřit i u jiného doktora. Já už jsem slyšela různých názorů od doktorů…I když já bych byla spíš pro tu operaci, doba přežití s transpantovaným srdcem je prý 6-10 let, pak by asi musela přijít další :think:
Kdyby byly potřeba peníze, tak se určitě vyberou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
20.5.12 13:49
@brisco píše:
Makulko, moc držím palce. Jak píše Kamča, zjisti si, jak by to bylo třeba v cizině. Nech malého vyšetřit i u jiného doktora. Já už jsem slyšela různých názorů od doktorů…I když já bych byla spíš pro tu operaci, doba přežití s transpantovaným srdcem je prý 6-10 let, pak by asi musela přijít další :think:
Kdyby byly potřeba peníze, tak se určitě vyberou :kytka:

Makulka je určitě vedená v Motole a tam jsou ti nejúžasnější lékaři.Nemyslím si,že by existoval jiný lékař,který by měl jiný pohled.
Myslím,že nejideálnější řešení by bylo,kdyby se srdíčko rozhodlo růst tak,aby byla možná operace.A naděje umírá poslední,takže budeme všichni držet palce,aby mylý bojovníček bojoval a srdíčko se umoudřilo a rozhodlo se trošku napomoci
Transplantace by byla asi tvrdý oříšek-za prvé dárce,aby byla šance na to,že existuje klinická smrt u tak malého dítěte,které by mohlo být dárcem a ještě aby byla shoda všech faktorů.U dospěláků je přeci jenom víc autonehod,úrazů,dárců je víc.
A také nevím,zda transplantovaný orgán roste-myslím že ne.
A opravdu doba po kterou člověk žije s transplantovaným srdcem je max. 10 let,pokud se vše zadaří.A druhá transplantace neexistuje.
Takže držím palce,aby srdíčko bylo schopno operace-to by bylo super,nejlepší řešení.Zázraky se dějí,nikdy nesmíme přestat doufat.
Makulko,držte se všichni,chápu,že je to hodně náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí