Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
30.4.12 20:39

Máš krásnýho chlapečka, makulko. Moc držím palce, aby vše dobře dopadlo a přišly jen samé dobré zprávy. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.4.12 20:48

Podle příběhů tady si myslím že i ten váš dobře dopadne..budu v to doufat a myslet na Vás..opravdu..Nepřeju lásku té máte dost přeju jen a jen zdraví o to ve větší míře..jakmile ho budete mít dostatek štěstí přijde samo:))) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulka1
30.4.12 20:58

Moc děkujeme......

• Citovat
  • Upravit
600
30.4.12 21:14

Díky za krásnou fotečku. Makulko a proč se přibližuje kritické období? Vždyť když bude větší, budou mu moci opravit tu chlopeň,ne? A bude i silnější. Uvidíš, jednou budete s Vojtíškem na tyhle těžké chvíle už jen vzpomínat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
30.4.12 21:25

Makulko to je super…pusu Vojtíškovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
1.5.12 09:34

Makulko Vojtíšek roste do krásy a moc držíme palečky dál a hlavně ať jsou u dr co nejpříjemnější zprávičky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
1.5.12 10:15

Díky za nádhernou fotečku :kytka: Věřím v dobrý konec a moc držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.5.12 12:24

Makulko vypadá moc krásně. Taktéž jako holky budu držet palečky, ať tvůj chlapeček sílí a může na tu operaci :hug: Věřím, že to Vojtík zvládne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
1.5.12 15:01

Ahojky Makulko.. :mavam: To je moc krásná fotečka Vojtíška…Je k zulíbání.. :* Moc držíme všichni palečky celé rodince… :hug: :hug: Věříme,že to Vojtíšek zvládne…Je to silný chlapeček… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
1.5.12 18:39

Taky moc moc držim palce. Určitě to dobře dopadne  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
1.5.12 18:54

Makulko, malý je úžasný. Vy to zvládnete, ja tomu opravdu verim. Dej malému za nás pusinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
1.5.12 21:16

Makulko taky moc držíme palce. Vojtíšek je krásný. Hodně sil :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.5.12 20:48

Makulko a Vojtisku, moc moc vam drzime palecky a uprimne z celeho srdce vam preju, aby bylo vse v poradku!:-) VOjtisek je nadherny chlapecek a ma tu nejstatecnejsi mamu!:-)
Drzte se a opatrujte se!:-)
Posilame pohlazeni vam vsem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.5.12 20:48

Makulko a Vojtisku, moc moc vam drzime palecky a uprimne z celeho srdce vam preju, aby bylo vse v poradku!:-) VOjtisek je nadherny chlapecek a ma tu nejstatecnejsi mamu!:-)
Drzte se a opatrujte se!:-)
Posilame pohlazeni vam vsem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulka1
19.5.12 21:34

Ahojky maminy.Všem moc děkuji za podporu.Byla jsem v týdnu s malým na vyšetření srdíčka a doktor mě vůbec nepotěšil.Srdíčko se nemění a prý se ani nezmění,že to se u této vady nestává. Ptala jsem se na transplantaci a ta se u miminek neprovádí :,( Nějak mě a mého manžela už opouští veškerá naděje)Je to strašné,honí se mi šílené věci v hlavě.Říkám si,co je lepší,aby mě Vojtíšek opustil během tohoto roku,aby se více netrápil a my také nebo aby se stal zázrak a mohl tu být s námi třeba dva tři roky,abych si ho více užila.Ale to už bude malá osobnost,už bude více vnímat,už bude mamánek a já na něm víc závislá a tím to bude horší…Tak strašně bych si přála,abych nad tím nemusela přemýšlet,abych si Vojtíška užívala jako každá jiná maminka své zdravé dítě…Ale nejde to,je to moc těžké.A každým dnem je to horší a horší,už jen pro to,jak se na mě Vojtíšek už tak krásně směje,jak mě vnímá čím dál tím víc.Pořád spousta léků,stále hlídat množství mlíčka co vypije a nervovat se tím,že zrovna dneska vypil málo a ještě se poblinkal,když vypil 70 mll…Pokaždé když malého večer uspím ho v posteli sleduji(spinká se mnou,chci ho mít stále u sebe)Ani nemůžu psát,jaké mi tečou slzy.Pomalu strácím nervy,přišla jsem o mléko,což mě mco mrzí,protože Vojtíšek ho potřeboval kůli obranyschopnosti…Chtěla bych být mnohem silnější…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100