Kdy volat sanitku?

184
18.12.11 12:04

kdy volat sanitku?

Milé maminky mám na vás dotaz jsem ve 37tt a už se nemůžu dočkat až bude naše druhé zlatíčko s náma jen by mě zajímalo kdy je vhodná doba volat sanitku aby mě odvezli do porodnice? Auto s manželem nemáme a bohužel ani nikoho jiného kdo by mě odvezl. U první dcery bylo naše auto ještě pojízdné, myslíte že když mi praskne voda tak přijedou i tak nebo budu muset čekat na bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
18.12.11 12:05

přijedou až zavoláte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
18.12.11 12:11
piskotek11 píše:
Milé maminky mám na vás dotaz jsem ve 37tt a už se nemůžu dočkat až bude naše druhé zlatíčko s náma jen by mě zajímalo kdy je vhodná doba volat sanitku aby mě odvezli do porodnice? Auto s manželem nemáme a bohužel ani nikoho jiného kdo by mě odvezl. U první dcery bylo naše auto ještě pojízdné, myslíte že když mi praskne voda tak přijedou i tak nebo budu muset čekat na bolesti?

pokud ti praskne voda tak bych na nic nečekala, takže bych zavolala sanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.12.11 12:17

Mně praskla voda v půl 11 v noci, volala jsem hned do porodnice, tam mi řekli, v klidu se sbalte a přijedte. Tak jsem dala pár posledních věcí do tašky a volala sanitku, že mi praskla voda. Přijeli asi za 15 minut a furt se me ptali, jak se citim a jestli mam kontrakce. Jsem furt rikala výborně a nemám :-) Pomohli mi do sanitky, vsechno uplne v pohode, milí, nastoupil i manžel a jelo se. Bez houkačky a normálně, asi že jsem neměla ty kontarkce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.12.11 12:26

záleží jak moc chceš dlouho trčet v porodnici :)

mně praskla voda a postupně odtékala, jela jsem až za pár hodin protože jsem neměla kontrakce a nechtěla, aby malýho v porodnici vyháněli, takže jsem počkala na bolesti.

a sanitka pravděpodobně partnera nevezme - aspoň mi to řekli na centrále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.12.11 13:06

mě praskla voda a jely jsme hned, v porodnici mě pochválily protože prý když praskne vodsa je lepší jet do porodnice co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.12.11 13:48

Sanitka přijede hned, jak zavoláš. Resp. do 20ti minut by měla. Ty budeš mít druhé dítko (myslím :think: ), takže bych volala hned, jak budou první příznaky. Jak daleko to máš do porodnice ?
Pokud chceš jet s manželem, můžeš si zavolat taxi.. :think:

Přeju ti hodně štěstí a krásné a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.12.11 14:42

My jsme volali a přijeli do 5 minut. Ale měla jsem překotný porod, takže i tak přijeli pozdě :lol: ale hrozně milí, ošetřili mě i mimčo a odvezli do porodnice. Chlap jel za námi v našem autě.

Přeji Ti zdraví Tobě i pro miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.12.11 16:56

děkuji všem za odpovědi ja měla strach aby mi neřekli že přijedou třeba za 2 hodiny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.12.11 17:28
piskotek11 píše:
děkuji všem za odpovědi ja měla strach aby mi neřekli že přijedou třeba za 2 hodiny:-)

oni ti řeknou, případně se zeptej, za jak dlouho přijedou. Mně tedy rovnou řekli, že do čtvrt hodiny jsou tam. A jestli jsi z většího města, měla bych v záloze číslo na taxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
18.12.11 17:30
ahoj taky jsem na tom byla stejně bez auta bez známých po ruce :) v noci (37+6) mi rupla voda…volali jsme do porodnice a řekli, že mám volat sanitku a do hodiny dorazit…
piskotek11 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.12.11 08:25
Gabrielaaa píše:
mě praskla voda a jely jsme hned, v porodnici mě pochválily protože prý když praskne vodsa je lepší jet do porodnice co nejdříve

jj, tvrdí, že do 4hodin maximálně, aby ti mohli dát ATB a případně to popohnat oxytocinem
nechtěla jsem dostat vyvolávačku a antibiotika zbytečně a jsem ráda, že jsem počkala na vlastní kontrakce, ale neříkám, že to je návod, kterým se má někdo další řídit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.12.11 17:29

holky díky moc já jen nechci volat moc brzo ani moc pozdě, nejraději bych jela až na samotný konec protoze špitály zrovna v lásce nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.12.11 10:40
piskotek11 píše:
holky díky moc já jen nechci volat moc brzo ani moc pozdě, nejraději bych jela až na samotný konec protoze špitály zrovna v lásce nemám :-)

to bych ti taky přála - tak ať ti porod začne bolestmi :) ale neodkládej to příliš, když jsi druhorodička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.12.11 10:48

Volala bych hned,lepší dřív než později.Mě porod začal opravdu lehoučkýma bolestma a doma jsem se pomaličku chystala,kdybych byla ještě pomalejší rodím doma.Najednou to byla strašná rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí