Škaredé logo eMimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
23.5.13 08:38

To by mně zajímalo s kým jste to konzultovali - veřejné hlasování neproběhlo :nevim: tak jak můžete tvrdit, že se všem líbí. Mi se třeba nelíbí vůbec. A jak vyplynulo z diskuze - nejsem jediná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
23.5.13 13:18

@Sati

Zdravím,
veřejnou anketu jsme nedělali, protože to by jinak k žádné změně nedošlo. Oslovili jsme zkrátka pár uživatelek a zeptali se na jejich názor. Netvrdíme, že se líbí všem, ale většině ano. Hlasitější jsou ale spíš ti, kterým se nelíbí.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.5.13 13:43
@admin píše:
@Sati

Zdravím,
veřejnou anketu jsme nedělali, protože to by jinak k žádné změně nedošlo. Oslovili jsme zkrátka pár uživatelek a zeptali se na jejich názor. Netvrdíme, že se líbí všem, ale většině ano. Hlasitější jsou ale spíš ti, kterým se nelíbí.

Monika

adminko mě se líbí kdecos, ale tohle je fakt škaredé, takové divné, a ty vlásky vypadá jako ocásek, no fujky, takový mimino bych fakt doma nechtěla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.5.13 14:28
@admin píše:

Zdravím,

Zdravím,
logo jsme vybírali i společně s mnoha registrovanými čtenářkami, se kterými jsme inovované logo konzultovali přes soukromé zprávy. Téměř všem osloveným se nové logo líbí více.

Monika

Nevím, jestli je dobře, že to píšu, ale…
Logo hezký, mně se líbí.
Ale co se mi nelíbí je, že jste to konzultovali pouze s pár uživatelkami. Proč přes SZ s některými a ne veřejně?

Nevím, jaké pocity mám z toho teď mít.

No, možná jsem přecitlivělá a reaguju zbytečně hloupě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
23.5.13 15:55

@radúna

Neradi bychom, aby vznikl dojem, že zde někoho upřednostňujeme. Při některých změnách na eMiminu se občas ptáme na názor přes SZ pár různých uživatelek, které tu dlouho diskutují nebo se zajímají o určitou sekci např. Bazárek. Pomáhá nám to přesněji určit, zda má daná změna smysl a jak se líbí. Logo se líbilo z 90 %.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.5.13 17:17

No jo no…kdyby nebylo změn, neměli by někteří práci :-D

• Citovat
  • Upravit
5436
23.5.13 17:39

Tak mně se tedy nové logo také moc nelíbí, ale zvyknu si ;)
Je to takový malý číňánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
24.5.13 13:06

Mně se naopak líbí víc než to minulé ;) I když je pravda, že by to chtělo něco modernějšího. Ale každopádně - je to jen logo ;) Jsou důležitější věci k řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
24.5.13 18:12
@Nerine píše:
Tak mně se tedy nové logo také moc nelíbí, ale zvyknu si ;)
Je to takový malý číňánek :lol:
:mrgreen: přesně, vipadá jako Čingischán :mrgreen: :pankac:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
24.5.13 22:42

Jsem si ani nevšimla, že došlo ke změně loga :oops:  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
24.5.13 22:51

Upřímně řečeno nepoznám rozdíl. Mě se celkově nelíbí design stránek, jsem tu teprve 3 (?) měsíce, ale řekla bych že se ten design nezměnil tak 10 let. Myslím, že by na tom tady měli zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.13 22:53

Mě se teda líbi víc, aspoň nevypadá jak prasátko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
24.5.13 23:01
@admin píše:
Zdravím,
logo jsme vybírali i společně s mnoha registrovanými čtenářkami, se kterými jsme inovované logo konzultovali přes soukromé zprávy. Téměř všem osloveným se nové logo líbí více.

Předchozí logo bylo příliš kulaté a často jsme slýchávali narážky, že je to spíše hlava prasátka než miminka. :) Proto jsme zvolili trochu reálnější podobu i barvu.

Doufáme tedy, že si logo brzy oblíbíte. :kytka:

Monika

Tak by mě zajímalo, jestli jste posílali jen jeden návrh nového loga nebo jestli jste měli vícero variant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.13 23:16
:-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.5.13 23:34

Mě se miminko líbí. A i kdyby ne holky, přiznejte se, že sem rády chodíte kecat i kdyby v logu byla prdelka :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová