Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikol.ondrášovka píše:
Mě se miminko líbí. A i kdyby ne holky, přiznejte se, že sem rády chodíte kecat i kdyby v logu byla prdelka
Přiznám se dobrovolně bez mučení. Ale za mě, když je něco špatně na začátku tak se to nemá opravovat nýbrž udělat celé znova. Vždyť i ta otravná reklama od dupla je hezčí a tak nějak barevnější a veselejší.
@Lenny0 píše:
Upřímně řečeno nepoznám rozdíl. Mě se celkově nelíbí design stránek, jsem tu teprve 3 (?) měsíce, ale řekla bych že se ten design nezměnil tak 10 let. Myslím, že by na tom tady měli zapracovat.
No nazdar. Ja tu jsem tech deset let a menit nic nechci ![]()
Pokud se design bude menit, tak doufam, ze bude vic variant vcetne puvodni a kazdy si zvoli to svoje ![]()
@Lenny0 Zdravím,
k redesignu stránek určitě dojde. První novinkou bude Bazárek, který se během následujících týdnů/měsíců spustí, pak budou následovat fotoalba a home page. Tyto změny jsou ale dlouhodobý proces - od požadavků na design a funkci, přes návrh, vybírání, reakcí uživatelek a hlavně programování.
Monika
Jsem ráda, že na tom pracujete. Chápu, že je to dlouhodobější proces a neočekávám zázraky přes noc. Hlavně zauvažujte nad barevností a celkovým vzhledem. I to je důležité.
@asha píše:
No nazdar. Ja tu jsem tech deset let a menit nic nechci
Pokud se design bude menit, tak doufam, ze bude vic variant vcetne puvodni a kazdy si zvoli to svoje
Je to jen o zvyku. A upřímně pokud to udělají kvalitně, tak by to mělo být jen k lepšímu. Nemyslím aby měnily jak emimino funguje jako celkově, ale chtělo by to teda rozhodně modernější vzhled. Vzhled věcí se mění u aut, oblečení, kol atd. Funkce zůstává zachována, ale vzhled se modernizuje. Dokonce se přidávají i nějaké prvky aby nám lépe věci sloužily.
@Lenny0 píše:
Je to jen o zvyku. A upřímně pokud to udělají kvalitně, tak by to mělo být jen k lepšímu. Nemyslím aby měnily jak emimino funguje jako celkově, ale chtělo by to teda rozhodně modernější vzhled. Vzhled věcí se mění u aut, oblečení, kol atd. Funkce zůstává zachována, ale vzhled se modernizuje. Dokonce se přidávají i nějaké prvky aby nám lépe věci sloužily.
Jsou lidi, ktery zmeny nemaji radi. Treba doma se jim libi tak, jak to maji, nemusi porad menit nabytek
Ale jo, klidne, jen jsem dala navrh, jinde to funguje tak, ze je na vyber, kazdy si vybere vzhled podle svyho vkusu.
Nejsi tu tak dlouho, nemas tady k tomu vztah, to se snadno neco meni ![]()
@asha píše:
Jsou lidi, ktery zmeny nemaji radi. Treba doma se jim libi tak, jak to maji, nemusi porad menit nabytekAle jo, klidne, jen jsem dala navrh, jinde to funguje tak, ze je na vyber, kazdy si vybere vzhled podle svyho vkusu.
Nejsi tu tak dlouho, nemas tady k tomu vztah, to se snadno neco meni
No máš pravdu, že je to možná i tím, že jsem tu nová. Přiznám se ale, že ovládání mi docela vyhovuje a to bych neměnila, ale dost mě teda štve ta barevnost. Na můj vkus je hrozně depresivní. A i to logo jako by ani nedělal odborník, ale někdo to prostě hodil na papír a jako to je dobrý. Nevím, na začátku, když se to rozjíždělo tak ok, ale teď by si snad mohli dovolit něco lepšího.
@nikol.ondrášovka píše:
Mě se miminko líbí. A i kdyby ne holky, přiznejte se, že sem rády chodíte kecat i kdyby v logu byla prdelka
No prdelka by byla obcas docela vystizna…:-D
Jinak se mi nove logo nelibi, ale stejne spis ctu diskuse nez koukam na logo…ale hrnicek bych s tim fakt nechtela
![]()
Taky moc nechápu, proč se logo měnilo, myslím, že to je změna k horšímu… fakt bych chtěla vědět, co byl ten důvod. Ale samozřejmě, pro nás se to nedělalo, že ![]()
Obnovuji téma škaredého loga eMimina!
Je mi jasné, že jde jen o výkřik do tmy a nic s tím nezmůžu, ale prostě ČEPICE SANTA CLAUSE??? Jako vážně??? Už zase? Tak to se rovnou přejmenujte na eBaby ![]()
Proč tam radši nedáte Vánoční stromeček nebo koule, nebo perníček… takových možností je. Nééé, oni místo Ježíška rovnou SANTU CLAUSE!
![]()
Tady jsme v Čechách proboha… tohle je čistě český web a dle mého je tohle logo ostuda ![]()
A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční. ![]()
@FreeLady12 píše:
Obnovuji téma škaredého loga eMimina!Je mi jasné, že jde jen o výkřik do tmy a nic s tím nezmůžu, ale prostě ČEPICE SANTA CLAUSE??? Jako vážně??? Už zase? Tak to se rovnou přejmenujte na eBaby
Proč tam radši nedáte Vánoční stromeček nebo koule, nebo perníček… takových možností je. Nééé, oni místo Ježíška rovnou SANTU CLAUSE!
![]()
Tady jsme v Čechách proboha… tohle je čistě český web a dle mého je tohle logo ostuda
A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční.
Naprostý souhlas.
@FreeLady12 píše:
Obnovuji téma škaredého loga eMimina!Je mi jasné, že jde jen o výkřik do tmy a nic s tím nezmůžu, ale prostě ČEPICE SANTA CLAUSE??? Jako vážně??? Už zase? Tak to se rovnou přejmenujte na eBaby
![]()
Tady jsme v Čechách proboha… tohle je čistě český web a dle mého je tohle logo ostuda
A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční.
Svatá pravda. Mi nesmí ten tlustý vyžraný dědek v županu přes práh - dávám pozor, aby nebyl na balícím papíru, adventním kalendáři, ubrouscích, dekoracích, pohledech - nikde.