Škaredé logo eMimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
24.5.13 23:42
@nikol.ondrášovka píše:
Mě se miminko líbí. A i kdyby ne holky, přiznejte se, že sem rády chodíte kecat i kdyby v logu byla prdelka :kytka:

Přiznám se dobrovolně bez mučení. Ale za mě, když je něco špatně na začátku tak se to nemá opravovat nýbrž udělat celé znova. Vždyť i ta otravná reklama od dupla je hezčí a tak nějak barevnější a veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.5.13 23:42

Mě se líbí. To původní mělo hlavu jako meloun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.13 23:43
@Lenny0 píše:
Upřímně řečeno nepoznám rozdíl. Mě se celkově nelíbí design stránek, jsem tu teprve 3 (?) měsíce, ale řekla bych že se ten design nezměnil tak 10 let. Myslím, že by na tom tady měli zapracovat.

No nazdar. Ja tu jsem tech deset let a menit nic nechci :mrgreen:
Pokud se design bude menit, tak doufam, ze bude vic variant vcetne puvodni a kazdy si zvoli to svoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
25.5.13 09:38

@Lenny0 Zdravím,
k redesignu stránek určitě dojde. První novinkou bude Bazárek, který se během následujících týdnů/měsíců spustí, pak budou následovat fotoalba a home page. Tyto změny jsou ale dlouhodobý proces - od požadavků na design a funkci, přes návrh, vybírání, reakcí uživatelek a hlavně programování.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
25.5.13 13:45

Jsem ráda, že na tom pracujete. Chápu, že je to dlouhodobější proces a neočekávám zázraky přes noc. Hlavně zauvažujte nad barevností a celkovým vzhledem. I to je důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
25.5.13 13:52
@asha píše:
No nazdar. Ja tu jsem tech deset let a menit nic nechci :mrgreen:
Pokud se design bude menit, tak doufam, ze bude vic variant vcetne puvodni a kazdy si zvoli to svoje :)

Je to jen o zvyku. A upřímně pokud to udělají kvalitně, tak by to mělo být jen k lepšímu. Nemyslím aby měnily jak emimino funguje jako celkově, ale chtělo by to teda rozhodně modernější vzhled. Vzhled věcí se mění u aut, oblečení, kol atd. Funkce zůstává zachována, ale vzhled se modernizuje. Dokonce se přidávají i nějaké prvky aby nám lépe věci sloužily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.5.13 14:03
@Lenny0 píše:
Je to jen o zvyku. A upřímně pokud to udělají kvalitně, tak by to mělo být jen k lepšímu. Nemyslím aby měnily jak emimino funguje jako celkově, ale chtělo by to teda rozhodně modernější vzhled. Vzhled věcí se mění u aut, oblečení, kol atd. Funkce zůstává zachována, ale vzhled se modernizuje. Dokonce se přidávají i nějaké prvky aby nám lépe věci sloužily.

Jsou lidi, ktery zmeny nemaji radi. Treba doma se jim libi tak, jak to maji, nemusi porad menit nabytek ;) Ale jo, klidne, jen jsem dala navrh, jinde to funguje tak, ze je na vyber, kazdy si vybere vzhled podle svyho vkusu. :) Nejsi tu tak dlouho, nemas tady k tomu vztah, to se snadno neco meni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
25.5.13 14:11
@asha píše:
Jsou lidi, ktery zmeny nemaji radi. Treba doma se jim libi tak, jak to maji, nemusi porad menit nabytek ;) Ale jo, klidne, jen jsem dala navrh, jinde to funguje tak, ze je na vyber, kazdy si vybere vzhled podle svyho vkusu. :) Nejsi tu tak dlouho, nemas tady k tomu vztah, to se snadno neco meni :)

No máš pravdu, že je to možná i tím, že jsem tu nová. Přiznám se ale, že ovládání mi docela vyhovuje a to bych neměnila, ale dost mě teda štve ta barevnost. Na můj vkus je hrozně depresivní. A i to logo jako by ani nedělal odborník, ale někdo to prostě hodil na papír a jako to je dobrý. Nevím, na začátku, když se to rozjíždělo tak ok, ale teď by si snad mohli dovolit něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.5.13 14:22
@nikol.ondrášovka píše:
Mě se miminko líbí. A i kdyby ne holky, přiznejte se, že sem rády chodíte kecat i kdyby v logu byla prdelka :kytka:

No prdelka by byla obcas docela vystizna…:-D
Jinak se mi nove logo nelibi, ale stejne spis ctu diskuse nez koukam na logo…ale hrnicek bych s tim fakt nechtela :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.5.13 22:02

Taky moc nechápu, proč se logo měnilo, myslím, že to je změna k horšímu… fakt bych chtěla vědět, co byl ten důvod. Ale samozřejmě, pro nás se to nedělalo, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
26.5.13 20:38
@lemanka píše: :mrgreen: přesně, vipadá jako Čingischán :mrgreen: :pankac:.
:pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
10.7.13 09:41

Mně se nové logo taky nelíbí. Ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.12.16 09:08

Obnovuji téma škaredého loga eMimina!

Je mi jasné, že jde jen o výkřik do tmy a nic s tím nezmůžu, ale prostě ČEPICE SANTA CLAUSE??? Jako vážně??? Už zase? Tak to se rovnou přejmenujte na eBaby :zed:

Proč tam radši nedáte Vánoční stromeček nebo koule, nebo perníček… takových možností je. Nééé, oni místo Ježíška rovnou SANTU CLAUSE! :roll: :zed:

Tady jsme v Čechách proboha… tohle je čistě český web a dle mého je tohle logo ostuda :roll:

A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
2.12.16 09:10
@FreeLady12 píše:

Je mi jasné, že jde jen o výkřik do tmy a nic s tím nezmůžu, ale prostě ČEPICE SANTA CLAUSE??? Jako vážně??? Už zase? Tak to se rovnou přejmenujte na eBaby :zed:

Proč tam radši nedáte Vánoční stromeček nebo koule, nebo perníček… takových možností je. Nééé, oni místo Ježíška rovnou SANTU CLAUSE! :roll: :zed:

Tady jsme v Čechách proboha… tohle je čistě český web a dle mého je tohle logo ostuda :roll:

A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční. :cert:

Naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.12.16 09:18
@FreeLady12 píše:

A argument, že dneska se to tak nebere a matky běžně dávají na hlavu děckám Santovské čepice na mě neplatí. Jste web veřejný, český a měli byste jít příkladem a upřednostnit především NAŠE TRADICE… a né ty zahraniční. :cert:

Svatá pravda. Mi nesmí ten tlustý vyžraný dědek v županu přes práh - dávám pozor, aby nebyl na balícím papíru, adventním kalendáři, ubrouscích, dekoracích, pohledech - nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová