Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych vědět,jak se jezdí s kočárem, když je na něj přidělaný skate?
Je manipulace stejná, nebo jsou tam omezení v pohybu?
Jak se s tím například couvá?
A konkrétně, máte někdo skate l.rossi? jste s ním spokojené?
já ti bohužel nepovím taky jsem uvažovala o koupi skate ke kočárku nakonec to dopadlo tak že mi malý pomáhá tlačit kočárek a drží se rukojeti.Když se Teri narodila bylomu 2,5roku.
Já se spíš přidám k otázce. Taky sháním skate k Inglesině Magnum. Vypadá to u nás věkový rozdíl 2 roky a bydlíme na kraji města. Asi se bez toho neobejdu, ale nemůžu nikde najít žádný, který by pasoval na tento kočárek. Poradíte někdo?
Manipulace je horší, kočár těžký, do skejtu kopeš. Ale pokud je dítě malé, je to řešení. My jsme ho využívali tak od 2 do 2,5 roku jen do města, na vycházky malý chodil pěšky.
Co se k čemu hodí, nevím, my máme skate na Hoco a už ho tedy můžeme poslat dál. Hodí se na kočáry, které nemají brzdu uprostřed.
Couvnout s ním o kousek třeba v šalině jde, spíš jde o to, že člověk musí počítat s tím dítětem na skejtíku a neměnit moc často směr, upozorňovat ho, když přijde obrubník atd. Ale v poho.
Ahoj,
tak především to je dalších cca 10-15kg navíc, že
…když se ti na něm teda veze prcek. Už tenhle fakt je myslím docela podstatný
Ale já jsem si skate nemohla vynachválit, používali jsme ho přes dva roky. Na ovládání si člověk zvykne, couvat se v rámci možností dá (ale jak často člověk s kočárkem couvá, že…). Druhá věc je, jestli bude malá spolupracovat a bude na něm chtít jezdit. To by chtělo možná nejdřív vyzkoušet u někoho, kdo skate má. Tomík je od přírody lenoch, takže se vozil s velkým nadšením.
Se značkou neporadím, my jsme měli takový ten jeden z prvních - Baby Skate.
My máme skate Mutsy a jsem s ním spokojená. Ale to jenom co se týče kvality skatu. Je pravda, že kočár je s ním o dost těžší a hůř se manipuluje. A hlavně nemůžu chodit přímo za kočárem, ale lehce stranou. Ale asi je to o zvyku. Každopádně na nějaký dlouhý procházky to není, takže vždycky dám malou do šátku a staršího do kočáru.
Skate jsme kupovali přes www.skrblikshop.cz a byli jsme moc spokojení. Máme atyp kočárek a poradili nám a dokonce nabídli, že nám ho kdyžtak vezmou zpátky.
Hod dite do kosiku pod kocarkem a ustetris za skejt. A jeste kdyz bude mit hlavu ven tak bude mit i rozhled ![]()
Jo to mám,ale nákupy jsou dost těžké,takže leda krosnu na záda a přece se nestrhnu.Tak si říkám,že mám doma silného manžela.Asi nechám nákupy na něj a budu chodit jen na procházky
Jen bych potřebovala kontakt na Tebe, aby věděl, komu pak případně poděkovat ![]()
Holky super rady! Srandu si z nás dělat, to se vám líbí, co
? Takže nákup do kočáru, jedno dítě na záda, druhý dopředu na břicho a pod kočár basu piv, abych to pak večer všechno rozchodila
. Dík a čááu!
Jak te vubec mohlo napadnou do toho zapojovat chudaka chlapa? Vis jak ten se nadre? To uz pak zvladne jenom lehnout na gauc. A bud rada ze budes mit jenom dve, nebo by jsi ho musela vzi do zubu jako kocka, dalsi na zada do krosny.
Ale klidne si muzes ten nakup rozdelit na dve cesty ne? a uz nebude tak tezkej
![]()