Skladování korpusu

Anonymní
28.12.21 05:47

Skladování korpusu

Je možné upéct dort ve středu, ve čtvrtek namazat krémem a v pátek dodělat? Kde nejlépe korpus skladovat? V lednici zabalení ve folii? A když už bude namazany, jak uskladnit v lednici, aby dort neokoral? Krabici na dort nemám.. Děkuji za jakékoliv rady 😇. Peču dort prvně a tak doufám, že se i povede 🙏. Peču pro dvou letou dcerku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.12.21 07:48

Jaký korpus to bude? Pokud klasický piškotový, dej ho do sáčku a chladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 09:03

@martina.se ano, klasik piškot + bych zkusila udělat k tomu mechovy dort z toho špenátu, čtu na něj Dobré hodnocení, tak snad bude i tak dobrý 🙄 😃. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
37131
28.12.21 09:56

Já dělám korpus den předem a nechávám ho normálně v kuchyni na lince, prikryty igelitem, aby neoschl. Ale my v kuchyni chladno no, tam nemame ani topení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.21 09:57
@Anonymní píše:
@martina.se ano, klasik piškot + bych zkusila udělat k tomu mechovy dort z toho špenátu, čtu na něj Dobré hodnocení, tak snad bude i tak dobrý 🙄 😃. Děkuji

Mechac je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 13:39

@martina.se děkuji. Snad bude chutnat 🙄. Dort bude moje premiéra, pořád váhám jaký krém, chci udělat mascarpone, tvaroh a smetanu.. Jen nevím, zda smetanu prevarit, nebo nechat 🙄. A navrchu bude Jedly papír, ale ten budu dávat pár hodin před podáváním 😊. Pokud Teda korpus a vše kolem se podaří 🙄 😄 🙏

• Citovat
  • Upravit
72725
28.12.21 14:03
@Anonymní píše:
@martina.se děkuji. Snad bude chutnat 🙄. Dort bude moje premiéra, pořád váhám jaký krém, chci udělat mascarpone, tvaroh a smetanu.. Jen nevím, zda smetanu prevarit, nebo nechat 🙄. A navrchu bude Jedly papír, ale ten budu dávat pár hodin před podáváním 😊. Pokud Teda korpus a vše kolem se podaří 🙄 😄 🙏

Určitě podaří.. já dělám dost často, moji kluci ho milují. Na začátku jsem byla skeptická, ale je to fakt dobrota..do krému dávám trochu citronu, má to pak lepší chuť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 14:52

@martina.se zkusím, děkuji 😇

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat