Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@DanielaD píše:
@Zdeněk IV
chybí sobota, neděle
To se právě Zdeněk napere u rodičů a vydrží mu to do středy.
Takhle se šetří
.
Kolik máme spodního prádla, jak často jíme. Tady už chybí pouze anketa, jak často chodíme na WC 🚽 🙃.
@ontarova.stara píše:
To se právě Zdeněk napere u rodičů a vydrží mu to do středy.
Takhle se šetří.
jo takto
toho teda musí o víkendu sežrat, když takto hibernuje do středy
@Kelsey píše:
Kolik máme spodního prádla, jak často jíme. Tady už chybí pouze anketa, jak často chodíme na WC 🚽 🙃.
Ale je to pořád lepší, než některý tragédie, co tu jsou. Člověk by se hnedle před obědem oběsil. ![]()
@Floralys píše:
Ale je to pořád lepší, než některý tragédie, co tu jsou. Člověk by se hnedle před obědem oběsil.
Jaké tragédie máš na mysli? ![]()
@Floralys píše:
Ale je to pořád lepší, než některý tragédie, co tu jsou. Člověk by se hnedle před obědem oběsil.
nebylo by to lepší až po obědě?
@Zdeněk IV píše:Čteš zdejší fórum? Třeba deníčky?
Jaké tragédie máš na mysli?
@DanielaD píše:
nebylo by to lepší až po obědě?
U mě to vyjde nastejno, obědvám skromně. ![]()
@Kelsey píše:
Zrovna sedím na trůnu ![]()
![]()
@Floralys píše: Čteš zdejší fórum? Třeba deníčky?
Nečtu, co tam píšou???
@JiříkMazlík píše:
Zrovna sedím na trůnu![]()
nějaký závan cítím
@Zdeněk IV píše:
Nečtu, co tam píšou???
ále takový písmenka a pak jsou z toho věty, často je to výživné, jak tvé obědy
Nechme teď Vánoce stranou, to asi každý trochu přibere po Svátcích, zajímá mě běžný pracovní den, co jíte. Tak já: V pondělí okolo 10:00 jdu ve firmě na oběd, potom celý den nic nejím, potom v úterý jdu zase v 10:00 na oběd a zase celý den nic nejím, potom ve středu jdu v 10:00 na oběd a potom už jdu do obchodu, to už si nějaké jídlo koupím a ve čtvrtek taky.
Jinak v pondělí a v úterý prostě do obchodu nechodím, dělám to už několik let v kuse, aspoň moc nepřiberu.