Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@JiříkMazlík píše:
Zrovna sedím na trůnu![]()
pak napiš podrobnosti
@JiříkMazlík píše:
Zrovna sedím na trůnu![]()
Hlavně to nefoť 🙈.
@DanielaD strašně štípou oči všechno je tu od 💩
![]()
@Kelsey A co teď s tou fotkou já myslel že se na ni těšíte ![]()
@JiříkMazlík píše:
@DanielaD strašně štípou oči všechno je tu od 💩![]()
@Kelsey A co teď s tou fotkou já myslel že se na ni těšíte
Ale to víš, že se těší. Jsi pašák a právě teď jsi nás všechny hrozně zaujal a ohromil. ![]()
Sice nepřibereš, ale zas asi hebneš na kurděje. ![]()
Sama jím klidně i 10× denně, ale většinu tvoří třeba jen mandarinka, banán nebo rajče.
@DanielaD píše:
jo taktotoho teda musí o víkendu sežrat, když takto hibernuje do středy
tak jak jinak by z platu 14000 našetřil 400000?
@stinga píše:
tak jak jinak by z platu 14000 našetřil 400000?
Tak to prrr, Zdeněk dostal přidáno.
https://www.emimino.cz/…enez-446865/
Musí si za ty 4000,–, které dává do domácnosti, nakřečkovat do foroty. Halíře dělají talíře.
@ontarova.stara píše:
Tak to prrr, Zdeněk dostal přidáno.
https://www.emimino.cz/…enez-446865/
Musí si za ty 4000,–, které dává do domácnosti, nakřečkovat do foroty. Halíře dělají talíře.
jo vidíš, už polepšil 17500,–- prý má, tak to může spořit víc ![]()
Tak si dělej čárky, teď jsem musela zobnout cukroví 👄. Nešlo odolat.
@Zdeněk IV Vždyť to je dobre, většina nemoci je z přežírání, málo jist ti neuškodí.
Jím, když mám hlad. Ne když mi ukazují hodiny. Hlad mám dle výdeje energie. Nejím na chuť a mlsam velmi střídmě.
@Zdeněk IV není to tak, že nepriberes.. tělo si bude ukládat jakoukoliv drobnost, kterou mu dáš navíc ![]()
Kurna zdenek 4 mi unikl, to je holky dalsi mistni looser boy?… ja po precteni jsem si jen pomyslela: kurna, to bude protivny chlap bo kazdy chlap, co ma hlad je desne protivny 😅
@markytka3 píše:
Kurna zdenek 4 mi unikl, to je holky dalsi mistni looser boy?… ja po precteni jsem si jen pomyslela: kurna, to bude protivny chlap bo kazdy chlap, co ma hlad je desne protivny 😅
Zlínský švihák je to.
Zdeněčku, Zdeněčku, ty nevíš, že čtení tříbí ducha a bohatí mysl? Měl bys to zkusit.