Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já jsem používala draka až do konce plenkování, zkus to přehnout o pár centimetrů vedle a třeba to bude lepší.
Já jsem skládala takové „véčko“ vpodstatě je to sklad na rovno, ale nechala jsem to nahoře trochu širší a dole užší. To jsem používala, spolu s bambusovou vkládačkou až do konce plenkování. Nebylo to tak široké přes zadeček a savé tak na 1.5 hodiny.
@AnastazieB a jak to dopadlo se svrchňáky, když nebylo kakání nejtuhší?
Zkusila jsem teď něco mezi tím drakem a narovno, tak jsem zvědavá
Já už si moc nepamatuju, odkdy jsem to nasadila, ale už v té době tolik nekakal. Ale mně pořádně netěsnil ani novosklad, takže svrchňáky byly pokaděné a zaprané i tak.
Ahoj všem,
prosím o zkušenosti a rady, jak ještě skládat čtvercové plenky. Novo sklad už je malý dávno, na draka teď sice skládáme, ale kolem nožiček se mi to nedaří úplně založit, takže má plínu i dost přes stehýnka a podle mě ji to omezuje v pohybu. Chtěla by se stavět na kolínka a nejde jí to.
Ještě jsem zkoušela sklad na rovno, ale to zas nemá kolem nožiček, takže svrchňáky pláčou
Jestli už nejsou jiné způsoby, tak holt pojedeme dál toho draka, ale jestli máte nějakou vychytávku, tak sem s ní
Díky