Sklady čtvercových plen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ariadne
8.1.14 16:24

Sklady čtvercových plen

Ahoj všem,

prosím o zkušenosti a rady, jak ještě skládat čtvercové plenky. Novo sklad už je malý dávno, na draka teď sice skládáme, ale kolem nožiček se mi to nedaří úplně založit, takže má plínu i dost přes stehýnka a podle mě ji to omezuje v pohybu. Chtěla by se stavět na kolínka a nejde jí to.

Ještě jsem zkoušela sklad na rovno, ale to zas nemá kolem nožiček, takže svrchňáky pláčou :lol:

Jestli už nejsou jiné způsoby, tak holt pojedeme dál toho draka, ale jestli máte nějakou vychytávku, tak sem s ní :-)

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
8.1.14 16:58

Já jsem používala draka až do konce plenkování, zkus to přehnout o pár centimetrů vedle a třeba to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
8.1.14 17:58

Já jsem skládala takové „véčko“ vpodstatě je to sklad na rovno, ale nechala jsem to nahoře trochu širší a dole užší. To jsem používala, spolu s bambusovou vkládačkou až do konce plenkování. Nebylo to tak široké přes zadeček a savé tak na 1.5 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.1.14 19:05

@AnastazieB a jak to dopadlo se svrchňáky, když nebylo kakání nejtuhší?

Zkusila jsem teď něco mezi tím drakem a narovno, tak jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
13739
8.1.14 19:29

Já už si moc nepamatuju, odkdy jsem to nasadila, ale už v té době tolik nekakal. Ale mně pořádně netěsnil ani novosklad, takže svrchňáky byly pokaděné a zaprané i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí