Skleněné lahvičky MAM

Billi
9.2.14 14:38

Skleněné lahvičky MAM

Hezké odpoledne,

už delší dobu sháním skleněné lahvičky, které by měly větší objem a široké hrdlo. Na zahraničních stránkách jsem narazila na skleněné lahvičky MAM (260 ml). Netušíte některá, jestli se nedají sehnat už i u nás? Např. v nějaké kamenné prodejně? Na internetu jsem se zatím nedopátrala.
Sice je zatím na svých oficiálních stránkách nemají, ale nenašla jsem je ani na oficiálních stránkách pro daný stát, tak to buď bude horká novinka nebo naopak výprodej skladu. Podle popisu u lahvičky se spíš přikláním k novince.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1831
9.2.14 14:45

@Billi ahoj, s MAM neporadim, ale vim ze avent ma i skleneny a daj se sehnat v krame :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.2.14 14:48

@stříbřenka o těch vím, ale mají menší objem (právě těch 240 ml). Sháním s co největším objemem. Skleněnky má i NUK, Chicco, Farlin, Simax, privátní značky DM a Rossmann. S širším hrdlem dělá i právě ten NUK a nová řada Simax, ale všechny jsou do 240 ml.

• Citovat
  • Upravit
43
9.2.14 14:54

Koukni na heureku na lahvičky kavalier

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.2.14 14:58

@misk-a o těch všech vím. Je to jejich nová řada, ale končí ve stupnici 240 ml a pak je tam rezerva do 250 ml. U MAM končí stupnice 260 ml + daná rezerva.

• Citovat
  • Upravit
11626
9.2.14 14:59

@Billi co toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.2.14 15:02

@Veveruska87 to je přesně ta, co hledám. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
11626
9.2.14 15:03

@Billi není zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat