Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenkahol píše:
AHoj, nemáte někdo k darování skleničky od přesnídávek Hello nebo od jogurtů a majonéz nebo jiné skleničky se šroubovacími víčky a širšími hrdly (alespoň jako sklenička od přesnídávky) do objemu cca 300ml? Mohla bych si je vyzvednout v Praze, Hradci Králové, Pardubicích, Turnově, Mladé Boleslavi a po cestě Praha-zmíněná města. Email na mě lenkahol@centrum.cz. Případně za drobný peníz i vykoupím. Děkuji
taky dělám podobný zběr sklenic od moravanek, tatarek, marmelád atd. na příkrmy
Manžel vždycky řekne v práci, že potřebujeme sklenky a pak jen nosí
@Kelsey dobrý nápad, řeknu chlapovi, ať se poptá v práci
jen bude spíš o ničom, všichni kolegové z vesnic, jejich ženské jsou na tom stejně, skleniček pořád zoufale málo ![]()
@lenkahol Mám jich tady asi 15, dřív jich bylo hodně, ale teď už mi malá jí přesnídávky jen občas. Zítra zrovna jedu do Prahy, jinak jsem z jižních Čech. Pokud by to pro tebe bylo zajímavé, dej vědět. Počítám, že tam dorazím kolem desáté hodiny, ale nerada bych je vozila celý den s sebou v batohu ![]()
U nás doma se do nich dělaj marmelády, nemáme takovou spotřebu aby se vyplatily velké sklenice a naopak do velkých od majonéz, tatarek… zavařujeme ovoce, okurky…
Sklenice bez závitu už vůbec nepoužíváme.
Ahoj, chtěla bych poprosit, jestli někdo nemá k darování skleničky od přesnídávek. Nějak se mi jich nedostává na zavařování příkrmů. V okolí Pelhřimova bych si zajela, nebo pokud by mi někdo poslal poštou v balíku, uhradím poštovné. Díky
@koutina skleničky od přesnídávek i víčka na ně jsem už viděla v jednom malém obchůdku se zbožím pro domácnost, měli tam normální zavařovačky, ale i tyhle malinké ![]()
@koutina ja si objednala sklenicky o objemu 212 ml se sirokym hrdlem a na prikrmy a presnidavky jsou uplne idealni
hlavne se mi nestalo, ze by nechytly jako ty presnidavkove. Financne to vyjde krasne a nemusim shanet sklenicky po vsech certch.
Já osobně skleničky od přesnídávek NIKDY nevyhazuji, a taky že se mi to za ten rok vyplatilo, protože máme velkou zahradu a jablek plné bedny, tak udělám pravou domácí přesnídávku
+ dělám ještě marmelády a tak ![]()
@michee Kde jsi prosím objednávala? Já vždycky najedu na stránku…kde je odběr min. 100 kusů
![]()
Ahoj, já zavařuji do skleniček od přesnídávek Hello. Jestli chceš, můžu Ti poslat. Mám jich hodně.
No já jedině do přesnídávkových od Hello, jinak nikdy nechytnou víčka. Hodně dávám do skleniček od jogurtů a malých majonéz. My somrujeme po sousedech ![]()
@Lucík 25 objdnavam pres shop gastrozone.cz, sklenicky se tam objednavaji vzdy po sesti (maji to tam vzdy napsany kolik sklenicek je v jednom baleni), takze jsem jich treba brala 12 nebo 30
posilaji to totiz zafoliovane po sesti kusech, tak jak to maji z vyroby.
Kolika objemové jsou ty skleničky od Hello? Sbaští vaše dítko celou sklenici přesnídávky?
Hezky vecer vsem! Maminky, prosim Vas, nemate nektera nepotrebne sklenicky s vickem od presnidavek? Dekuju Z.