Skleničky od přesnídávek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.9.13 12:22
@lenkahol píše:
AHoj, nemáte někdo k darování skleničky od přesnídávek Hello nebo od jogurtů a majonéz nebo jiné skleničky se šroubovacími víčky a širšími hrdly (alespoň jako sklenička od přesnídávky) do objemu cca 300ml? Mohla bych si je vyzvednout v Praze, Hradci Králové, Pardubicích, Turnově, Mladé Boleslavi a po cestě Praha-zmíněná města. Email na mě lenkahol@centrum.cz. Případně za drobný peníz i vykoupím. Děkuji :kytka:

taky dělám podobný zběr sklenic od moravanek, tatarek, marmelád atd. na příkrmy :lol: Manžel vždycky řekne v práci, že potřebujeme sklenky a pak jen nosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 13:22

@Kelsey dobrý nápad, řeknu chlapovi, ať se poptá v práci :mrgreen: jen bude spíš o ničom, všichni kolegové z vesnic, jejich ženské jsou na tom stejně, skleniček pořád zoufale málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.9.13 13:36

@lenkahol Mám jich tady asi 15, dřív jich bylo hodně, ale teď už mi malá jí přesnídávky jen občas. Zítra zrovna jedu do Prahy, jinak jsem z jižních Čech. Pokud by to pro tebe bylo zajímavé, dej vědět. Počítám, že tam dorazím kolem desáté hodiny, ale nerada bych je vozila celý den s sebou v batohu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.9.13 18:27

U nás doma se do nich dělaj marmelády, nemáme takovou spotřebu aby se vyplatily velké sklenice a naopak do velkých od majonéz, tatarek… zavařujeme ovoce, okurky…
Sklenice bez závitu už vůbec nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.10.13 10:14

Ahoj, chtěla bych poprosit, jestli někdo nemá k darování skleničky od přesnídávek. Nějak se mi jich nedostává na zavařování příkrmů. V okolí Pelhřimova bych si zajela, nebo pokud by mi někdo poslal poštou v balíku, uhradím poštovné. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
17.10.13 10:17

@koutina skleničky od přesnídávek i víčka na ně jsem už viděla v jednom malém obchůdku se zbožím pro domácnost, měli tam normální zavařovačky, ale i tyhle malinké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.10.13 10:24

@koutina ja si objednala sklenicky o objemu 212 ml se sirokym hrdlem a na prikrmy a presnidavky jsou uplne idealni :-) hlavne se mi nestalo, ze by nechytly jako ty presnidavkove. Financne to vyjde krasne a nemusim shanet sklenicky po vsech certch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.10.13 10:25

Já osobně skleničky od přesnídávek NIKDY nevyhazuji, a taky že se mi to za ten rok vyplatilo, protože máme velkou zahradu a jablek plné bedny, tak udělám pravou domácí přesnídávku :palec: + dělám ještě marmelády a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
17.10.13 10:37

@michee Kde jsi prosím objednávala? Já vždycky najedu na stránku…kde je odběr min. 100 kusů 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.10.13 12:41

Ahoj, já zavařuji do skleniček od přesnídávek Hello. Jestli chceš, můžu Ti poslat. Mám jich hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cverunka nepřihlášená
17.10.13 13:00

No já jedině do přesnídávkových od Hello, jinak nikdy nechytnou víčka. Hodně dávám do skleniček od jogurtů a malých majonéz. My somrujeme po sousedech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3678
17.10.13 20:58

@Lucík 25 objdnavam pres shop gastrozone.cz, sklenicky se tam objednavaji vzdy po sesti (maji to tam vzdy napsany kolik sklenicek je v jednom baleni), takze jsem jich treba brala 12 nebo 30 :-) posilaji to totiz zafoliovane po sesti kusech, tak jak to maji z vyroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.10.13 21:31

Kolika objemové jsou ty skleničky od Hello? Sbaští vaše dítko celou sklenici přesnídávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
18.10.13 08:26

@michee super díky mooc…jdu hned objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.9.16 21:27

Hezky vecer vsem! Maminky, prosim Vas, nemate nektera nepotrebne sklenicky s vickem od presnidavek? Dekuju Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová