Skleničky od přesnídávek

Anonymní
19.5.06 16:30

skleničky od přesnídávek

Ahoj maminy, zajímalo by mě, zda se skleničky od přesnídávek dají rozumně nějak využít? Ted si je v kojení kupuji a začla jsem je z nerozumu skladovat a mám jich docela hromadu. Tak si říkám, jestli je nějak využiji, nebo rovnou vyhazovat?
díky moc :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1098
19.5.06 16:34

Já je taky skladuju a plánuju, že budu v budoucnu vyrábět a mrazit přesnídávky a jiné dobrůtky pro Davídka.
No a když se k tomu nedostanu, tak je vyhážu :D
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.5.06 17:05

Nedávno tu byla podobná diskuse. No vlastně stejná 8) :wink: :lol:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.5.06 17:18

Ahoj,
na chalupě slouží jako kořenky(bez breberek vždy!!) mě.
A manžovi na šroubečky a hřebíčky a zbytky barev a tak různě.
Malá z nich vyráběla ve školce těžítka…různě zdobená a mamka do nich zavařuje brusinky a houbičky nakyselo…mňam!
Takže spíš je nevyhazuji pa Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.5.06 17:19

zapoměla jsem,ještě v nich uchovávám semínka ze zahrádky na příští rok.....nechytá plíseň a nevlhnou…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.5.06 15:22

já v nich zamrazuju obídky pro prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.06 16:44

hmm tak nějak jsem si to myslela. Taťka jich pár má v garáži na šroubky a matičky apod, pár si jich nechám na přesnádávky pro malou, až povyroste a zbytek holt šup do kontejneru na sklo. díky moc

• Citovat
  • Upravit
60
19.7.12 21:05

Sklenicky

Ahoj holky.Mam prosbu. Kdyby tu byl nekdo z Dobříšska, Příbramska a nebo Sedlčanska a meli jste sklenicky od heloo a podobne a pokud by jste jich meli nadbytek, moc rada bych vas jich zbavila. Pokud mate zajem se jich zbavit na dobre ucely, budu vam moc vdecna. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viki99
21.7.12 15:45
@Lucie28 píše:
Ahoj holky.Mam prosbu. Kdyby tu byl nekdo z Dobříšska, Příbramska a nebo Sedlčanska a meli jste sklenicky od heloo a podobne a pokud by jste jich meli nadbytek, moc rada bych vas jich zbavila. Pokud mate zajem se jich zbavit na dobre ucely, budu vam moc vdecna. Lucka

Ahoj Lucko, jsem z Dobříše, máme hafo skleniček. Muj tel. 775610537

• Citovat
  • Upravit
60
21.7.12 19:59

Sklenicky

Ahoj Viki99.Urcite se ti ozvu. Zatim moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
25.9.13 11:58

Me ty sklenicky porad vrtaji hlavou…kdyz je vyrabi takove aby do nich neslo zavarovat, tak proc je proboha aspon nevykupujou/nezalohujou?…teda nejsem zadna ekoologicka aktivistka, ale tohle mi prijde vylozene na hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.9.13 12:00
@KlarkaK píše:
Me ty sklenicky porad vrtaji hlavou…kdyz je vyrabi takove aby do nich neslo zavarovat, tak proc je proboha aspon nevykupujou/nezalohujou?…teda nejsem zadna ekoologicka aktivistka, ale tohle mi prijde vylozene na hlavu :think:

Pořád se to sklo dá recyklovat. :nevim:
Ale je fakt, že takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela.

• Citovat
  • Upravit
4022
25.9.13 12:06

@ncc1701 no ja ho samozrejme tridim…ale porad se musi ty sklenicky znova vyrabet a vemte si tu spotrebu…proste mi prijde kravina ze nejsou vratny… naklady na vyrobu a recyklaci jsou tady myslim dost nesmyslny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.9.13 12:06
@KlarkaK píše:
@ncc1701 no ja ho samozrejme tridim…ale porad se musi ty sklenicky znova vyrabet a vemte si tu spotrebu…proste mi prijde kravina ze nejsou vratny… naklady na vyrobu a recyklaci jsou tady myslim dost nesmyslny

Proto to pak stojí takový prachy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4022
25.9.13 12:09

@ncc1701 no to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie