Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Makca87 píše:
Jsou to, co přemýšlí, ale během vteřiny mají jasno. Pak jsou ti, co nad něčím přemýšlí dva dny a stejně jsou na vážkách, nic nevyřeší. Pak vznikají deprese a různá onemocnění, včetně onkologického…a podle mě jsou nejlepší střelci. Střelí od boku a vždycky to dobře dopadne
.
Ono to vypada «od boku» jenze je to spis lety proverena intuice kterou dotycny/dotycna posloucha. Proto dobre dopadne. Intuice vi, co je pro nas nejlepsi, ale my ji vetsinou neumime poslouchat. ![]()
@Moni0101 také mám kolem sebe různorodé přátele a rodinu, proto nesoudím. V práci pracuji s lidmi a tam je nemůžu soudit, beru fakta. Člověk se diví, jak někteří působí navenek a jací jsou ve společnosti.
@Makca87 Jo presne, to je vzdy zajimave, pokud jsme schopni zastavit hlavu, aby spoustela posuzovaci programy a jen otevrene naslouchat a pozorovat… ![]()
@Moni0101 tvl
matka, která kouří, protože je stresovaná, aby poosmé dítě donosila
a to snad nemyslíš vážně
vždyť kouření několikanásobně zvyšuje riziko potratu, ale umíš dobře překrucovat a manipulovat
takové nesmysly už jsem teda nečetla dlouho
a je té „matce“ známo, že pravděpodobně 7× potratila proto, že kouří že když kouří, k dítěti nejde kyslík a dítě se dusí, a špatně se mu vyvíjí hlavně mozek a plíce
Příspěvek upraven 27.06.19 v 19:42
@Moni0101 a matky se cítí v nemocnici stísněně, tak jdou na revers domů
ať si dítě třeba zahyne, hlavně když se matka cítí komfortně
ty jo, ne já to nepobírám,
to jsou argumenty hodné tak puberťáka maximálně
a myslíš, že ty další matky, co s potížemi v nemocnici leží, se tam cítí nějak fajn? určitě ne, ale na rozdíl od těch tvých jsou ZODPOVĚDNÉ, a to je to, co se v určitých kruzích na okraji společnosti nenosí
@Moni0101 a za hlod roku, že těhotná kouří, aby po osmé nepotratila, dostáváš zlatého bludišťáka a 1000 bodů ![]()
@stinga Jj, nebudu ti vyvracet tve PRAVDY jeste holt znas malo zivot. Predpokladam, ze jsi o dost mladsi nez ja.
Me treba kdysi doktori rekli, ze mam nevylecitelnou chronickou nemoc a musim na ni uzivat leky do konce zivota. Ja byla nezodpovedna vybrala alternativni cestu a uz davno nemam zadne leky ani tu diagnozu a jsem zdrava jako ripa. Ale mohla jsem jim verit a dnes byt zhuntovana a nestastna, ale ZODPOVEDNA podle tveho mineni
PS: diky za vyznamenani, zlaty bludny balvan ma i Stanislav Grof, jehoz tez znam osobne a nesmirne si ho vazim. ![]()
@stinga píše:
@Moni0101 tvlmatka, která kouří, protože je stresovaná, aby poosmé dítě donosila
a to snad nemyslíš vážně
vždyť kouření několikanásobně zvyšuje riziko potratu, ale umíš dobře překrucovat a manipulovat
takové nesmysly už jsem teda nečetla dlouho
a je té „matce“ známo, že pravděpodobně 7× potratila proto, že kouří že když kouří, k dítěti nejde kyslík a dítě se dusí, a špatně se mu vyvíjí hlavně mozek a plícePříspěvek upraven 27.06.19 v 19:42
Takze jeste jednou, protoze jsi prispevek necetla spravne. Matka kouri na DOPORUCENI LEKARU (Norsko), protoze predpokladaji, ze to utnuti koureni na zacatku tehotenstvi jejimu telu zpusobi takovy sok, ze nasledkem toho potrati. Dost mi vadi, ze se hloupe smejes nekomu, koho narozdil ode me neznas a kdo si prosel peklem, nez se dockal druheho ditete. Tu pani znam z kursu tance a moc si ji vazim. Co se ti na tom nezda/nelibi?
Ze je to jinak, nez ses docetla na internetu?
No a v tom spociva prave ta cast zivota o ktere ty proste malo vis…
@stinga Tady to mas i cerne na bilem, ze nahle odstaveni latky na ktere je zena zavisla muze zpusobit az smrt plodu.
https://www.sancedetem.cz/…a-dite.shtml
@Moni0101 a nebylo by lepší, kdyby ta žena, která tak šíleně touží po druhém dítěti, přestala kouřit už tehdy, když se snaží otěhotnět?
ale to je pořád stejná písnička - zodpovědnost a pevná vůle
@stinga Prisla jsi nekdy o dite ve vyssim stadiu tehotenstvi? A treba vickrat? Pokud ne, vubec nemas pravo soudit pevnou vuli te osoby… Ale to je jedno. Me se proste bez odsuzovani zije a dycha jednoduseji. Pro me i narkomani a alkoholici jsou lide, kteri maji hodnotu jako kazdy jiny… a tak. Nechci a nebudu soudit nikoho, protoze jsem si uz zazila, ze zivot se muze v momente obratit naruby. A az se mi to treba stane, to posledni, co si budu prat, aby me nekdo odsuzoval… Ani tobe bych to neprala.
@stinga Amen!
![]()
Ty jsi vedma??? Mohla bys to zpenezit treba
![]()
Ps: Vsechny co potraceji to maji z koureni? A kdyz kourila a nepotratila to pak byl zazrak ci jak to vysvetluji tve moudre teorie? ![]()