Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nejspíš něco s vazy. Mažte to nějakou mastí na svaly, zabandážujte to - ideálně ortéza, pokud nemáte tak obinadlo. A pokuste se moc nechodit. Pokud to bude v pátek ještě bolet, nebo to bude hodně oteklé, tak to určitě na té chirurgii ukažte.
@Ou Moc děkuji za komentář,mazu Ibalgin masti,ta přijde chladi.To místo je i na dotek bolavé,ale žádná modřina,otok nic…Snad to není nic vážného,stačí mi že 6ty týden marodím se zlomeným zápěstím.Ted ještě koleno v haji
.Ortézu nemám,tak si to zafacuju .
S kolenem jeďte na pohotovost je to složitý kloub a nesprávná bandáž mu může uškodit.
Už je to mnohem lepší,sice to mám pořád zavázané to koleno ale už sem si to i na noc sundala.Zitra to koleno ukázu v nemocnici .Extra s kolenem se mi nechtelo,když mám doma dítě s chřipkou a nemám hlídání .Tak mi držte palce,pak napíšu co s tím mam.
Ahoj syn mi včera skočil na nohu
.Ležela sem na břiše a měla nohy natažené z postele dolů. Syn 5let mi skočil na nohu, rychle se mi skubla a prasklo mi neco v koleni
.Dnes to bolí víc nez včera, bolí to ze strany. Nevite co s tím můžu mít? A kam s tím případně jít? V pátek jdu na kontrolu na chyrurgii s rukou, tak jestli tam jim to koleno ukazat…
Bolí to hlavně když dám nohu do strany
.