Skok na nohu

Anonymní
6.2.19 08:07

Skok na nohu

Ahoj syn mi včera skočil na nohu :(.Ležela sem na břiše a měla nohy natažené z postele dolů. Syn 5let mi skočil na nohu, rychle se mi skubla a prasklo mi neco v koleni :roll:.Dnes to bolí víc nez včera, bolí to ze strany. Nevite co s tím můžu mít? A kam s tím případně jít? V pátek jdu na kontrolu na chyrurgii s rukou, tak jestli tam jim to koleno ukazat… :roll: Bolí to hlavně když dám nohu do strany :?.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
6.2.19 08:11

nejspíš něco s vazy. Mažte to nějakou mastí na svaly, zabandážujte to - ideálně ortéza, pokud nemáte tak obinadlo. A pokuste se moc nechodit. Pokud to bude v pátek ještě bolet, nebo to bude hodně oteklé, tak to určitě na té chirurgii ukažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 08:20

@Ou Moc děkuji za komentář,mazu Ibalgin masti,ta přijde chladi.To místo je i na dotek bolavé,ale žádná modřina,otok nic…Snad to není nic vážného,stačí mi že 6ty týden marodím se zlomeným zápěstím.Ted ještě koleno v haji :( .Ortézu nemám,tak si to zafacuju .

• Citovat
  • Upravit
6650
6.2.19 09:01

S kolenem jeďte na pohotovost je to složitý kloub a nesprávná bandáž mu může uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 09:50

Už je to mnohem lepší,sice to mám pořád zavázané to koleno ale už sem si to i na noc sundala.Zitra to koleno ukázu v nemocnici .Extra s kolenem se mi nechtelo,když mám doma dítě s chřipkou a nemám hlídání .Tak mi držte palce,pak napíšu co s tím mam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex