Školka - tři roky podle zákona?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.14 21:40

@Jitka1976 no tak to je mi jasný že tady nic nevyřeším :,(,jak jsem psala chtěla jsem jen názory jiných maminek jestli to v jiných školkách taky tak funguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
23.1.14 21:41

Tak to bych asi vzala tu peřinu a omlátila ji dotyčné o hlavu. :cert: Bože, to jsem se zase vytočila. :zed: Řešila bych to rozhodně s ředitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.1.14 21:48

@petula1985 Jasně, v pohodě…pokud je to jediný problém a jinak máte hodné učitelky, dítě je spokojené…
Zkus se zeptat…třeba ti ho dovolí chodit budit…u nás by to teda neprošlo

• Citovat
  • Upravit
23.1.14 21:52
@cassy píše:
Tak to bych asi vzala tu peřinu a omlátila ji dotyčné o hlavu. :cert: Bože, to jsem se zase vytočila. :zed: Řešila bych to rozhodně s ředitelkou.
:palec: přesně tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.1.14 21:53

@petula1985 Jasně, v pohodě…pokud je to jediný problém a jinak máte hodné učitelky, dítě je spokojené…
Zkus se zeptat…třeba ti ho dovolí chodit budit…u nás by to teda neprošlo

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
23.1.14 21:54
@cassy píše:

Nedávej děti do školky…šetři svoji psychiku… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26093
23.1.14 22:41

Já si popravdě nedovedu představit, jak by moje děti chtěli vzbudit, kdyby jim nedejbože ve školce usnuly 8o snad jedině studená voda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
23.1.14 22:48

@Jitka1976 promiň, že jsem ti vlezla na profil. Uklikla jsem se. Jinak jsi děsná tyranka a hned zítra to půjdu probrat s tvou ředitelkou. Takhle teda ne :mrgreen: :mrgreen:

Jinak já jsem taky pěkná tyranka, ráno, aby se dráčci probudili, tak jim rozsvěcím světlo. Několikrát ho vypnou, ale jsem umanutá a nakonec je to donutí se rozkoukat. Nejvíc je asi probere to vstávání k vypínači.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
23.1.14 22:59
@colafit píše:
@Jitka1976 promiň, že jsem ti vlezla na profil. Uklikla jsem se. Jinak jsi děsná tyranka a hned zítra to půjdu probrat s tvou ředitelkou. Takhle teda ne :mrgreen: :mrgreen:Jinak já jsem taky pěkná tyranka, ráno, aby se dráčci probudili, tak jim rozsvěcím světlo. Několikrát ho vypnou, ale jsem umanutá a nakonec je to donutí se rozkoukat. Nejvíc je asi probere to vstávání k vypínači.

Ty mi asi čteš myšlenky…před chvílí mě to s tím světlem taky napadlo…jak asi budí ráno v 6 hodin rodiče svoje dětičky, co chodí do školky na půl sedmou…když je tma tmoucí… :think: Ale už jsem nechtěla víc bodat do vosího hnízda… Ředitelka je u nás od 6,30…zvoň 3 x…a jinak, práskací den je u nás středa…ne pátek..!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
colafit
23.1.14 23:03
@Jitka1976 píše:
Ty mi asi čteš myšlenky…před chvílí mě to s tím světlem taky napadlo…jak asi budí ráno v 6 hodin rodiče svoje dětičky, co chodí do školky na půl sedmou…když je tma tmoucí… :think: Ale už jsem nechtěla víc bodat do vosího hnízda… Ředitelka je u nás od 6,30…zvoň 3 x…a jinak, práskací den je u nás středa…ne pátek..!!! :pocitac:

Tak se domluvíme, jo? Já neprásknu, že týráš děti stahováním peřiny a ty mě nenahlásíš na socce. Aby mi ty miláčky neodebrali, koho bych ráno mučila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
23.1.14 23:06
@colafit píše:
Tak se domluvíme, jo? Já neprásknu, že týráš děti stahováním peřiny a ty mě nenahlásíš na socce. Aby mi ty miláčky neodebrali, koho bych ráno mučila. :mrgreen:

Pssst…jsem jako hrob… 8)

• Citovat
  • Upravit
colafit
23.1.14 23:07
@Jitka1976 píše:
Pssst…jsem jako hrob… 8)

věděla jsem, že se domluvíme :D

• Citovat
  • Upravit
2216
23.1.14 23:17
@cassy píše:

Tak mít ve školce víc tak citlivých maminek musí být pro učitelky asi hodně veselé ;). Jako, opět smekám, před učitelkami, jak mohou, bez psychické újmy, zvládat tak těžké povolání, kde se prostě nemohou všem rodičům zavděčit. Pokud některým maminkám dělá tak velké problémy, řešit takovou prkotinu, že učitelka budí děti stylem, že je odkryje, tak by asi měly zvážit, jestli si je raději nenechají doma nejméně do předškoláků. Holky, učitelky mají ve školce poněkud více děti, než vy doma, takže ono se to bude dost lišit. Vůbec by mě nenapadlo zjištovat, jak dceru ve školce učitelka budí. Jinak, počkejte, až budete spěchat ráno se dvěmi dětmi do školy nebo školky a vy musíte do práce, to třeba taky zavedete tvrdší metody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.2.14 15:20

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli musí mít děti pro přijetí do školky podle zákona 3 roky. Hledala jsem zákony pro přijetí do školky na netu, ale nic se mi nepodařilo najít. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.2.14 15:25
@26lenka píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli musí mít děti pro přijetí do školky podle zákona 3 roky. Hledala jsem zákony pro přijetí do školky na netu, ale nic se mi nepodařilo najít. :oops:

To si stanovuje zřizovatel školky - většinou obec - jaká má pravidla pro přijetí - věk, bydliště, znalosti, dovednosti a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin