školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.12.09 19:23

školka

Ahojky stalo se mi to že mi v práci řekli že mě vezmou do práce a tak jsem si domluvila jesle od ledna protože nás do školky nevzali protože ji budou tři roky až v dubnu tak jsem byla ráda že mi ty jesle vyšly ,ale stalo se to že mi volali že do práce nemůžu nastoupit až v dubnu a co ted když je podmínkou jít do práce aby mi vzaly holčičku do jeslý a ještě se musím vzdát rodičovského příspěvku. Takže nevím co dělat jestli máte někdo stím to problémem zkušenosti tak prosím poraďte budu moc ráda. moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
15.12.09 19:31

A nejdou ty jestle odložit, že by malá nastoupila až v dubnu? Možná že by chtěli, abys jim zaplatila nějaké poplatky jako kdyby tam chodila, ale klidně bych to tak udělala, a rodičák by ti do dubna měl zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
15.12.09 19:33

Ahoj, no pokud ti mohou hlídat prarodiče nebo třeba nějaká kamarádka-maminka z okolí, tak nevidím důvod se rodičáku vzdávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
15.12.09 20:54

Nech dceru chodit do jesli 5 dni v mesici, aspon si zvykne a ty tim padem neprijdes o rodicak. Ale nepresahnout tech povolenych 5 dni v mesici. Mozna budes muset kazdy mesic odevzdat potvrzeni z jesli o dochazce na 5 dni na urad prace, kde rodicak vyplaceji, ale to je ruzne podle regionu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.09 10:57

Ty jesle odložit nejdou protože musí prý nastoupit dřív než ji budou tři roky pak už prý do jeslý nemůže minimálně dva měsíce před dovršením tří roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.09 11:00

ráda bych jí tam dala na pět dní ale musí být prý vyjímka protože jsou jesle plné tak se tam ještě budu ptát ta jsem zvědavá jak to dopadne děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.09 11:02

Babička bude hlídat ale taky to pořád nejde protože je po operaci páteře a kyčle a druhá babička pracuje ta nemá čas děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin