Školka cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18648
29.4.22 13:44
@Wani píše:
Tak to je fajn, ale jak rikam, radsi bych jim stricla 2-3 stovky, at to nakoupi hromadne. :mrgreen:

Jo, to já taky, ale úplně vidím to nadšeni učitelem jak jezdí po nakupech. U nás jde na stesti jen o ty kapesnicky, tak jednou za čas doma vemu krabici ze zásob když jdu kluka odvézt nebo vyzvednout. Tahat balíky toaletaku, to by me fakt nebavilo. A je pravda, ze kupuju výlučně vše 4 vrstve a pak když vidím v šatně ty dvou, do kterých se proste smrkat nedá, tak fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.4.22 13:49
@hospodki píše:
Jo, to já taky, ale úplně vidím to nadšeni učitelem jak jezdí po nakupech. U nás jde na stesti jen o ty kapesnicky, tak jednou za čas doma vemu krabici ze zásob když jdu kluka odvézt nebo vyzvednout. Tahat balíky toaletaku, to by me fakt nebavilo. A je pravda, ze kupuju výlučně vše 4 vrstve a pak když vidím v šatně ty dvou, do kterých se proste smrkat nedá, tak fuj

Tak nikam jezdit nemusi, objednaji z eshopi a dovezou jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
29.4.22 13:51
@Wani píše:
Tak nikam jezdit nemusi, objednaji z eshopi a dovezou jim to.

Předpokládám, ze je pro ne jednodušší si o to rodičům říct než aby pak řešily na konci roku vyúčtování a dokládání kolik kapesniku zrovna jejich děcko posmrkalo. Někteří rodiče jsou na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.4.22 13:54
@hospodki píše:
Předpokládám, ze je pro ne jednodušší si o to rodičům říct než aby pak řešily na konci roku vyúčtování a dokládání kolik kapesniku zrovna jejich děcko posmrkalo. Někteří rodiče jsou na palici

Tak ja jsem to nemyslela tak, ze bude na konci roku vyuctovani, proboha :lol:
Vyberou 1.zari od kazdeho 300 a objednaji hromadne. A to je vlastne neco, co po rodicich ani chtit nemaji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.4.22 14:03
@Wani píše:
To se jeste nosi kapesniky, toaletak a mydlo? :D ja bych jim radsi dala penize, at to nakoupí a vse je stejne. Jeden donese normalni 3vrstvy papir a dalsi co nejlevnější smirglpapir. :nevim:

To školka nechce, neb neví jak to zaúčtovat, protože o hygienické pomůcky si očividně asi žádat nemá/nesmí. Nicméně praxe je jiná.

Já už se tu několikrát podiovovala nad tím, pokud školka nemá na hajzlpapír, proč rodičům nezvednou o padesátk korun školkovné místro otravování rodičů „přineste…“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
29.4.22 14:26
@Wani píše:
Tak ja jsem to nemyslela tak, ze bude na konci roku vyuctovani, proboha :lol:
Vyberou 1.zari od kazdeho 300 a objednaji hromadne. A to je vlastne neco, co po rodicich ani chtit nemaji. :think:

No ty ne, já taky ne, ale věřím tomu, ze zkušenosti s vracenim dvacky mají. Kluk chodil dva roky do soukromé. 3 dny v týdnu přes 5 tisíc. S radosti jim privezu balík toaletaku každý měsíc, furt usetrim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.4.22 16:58
@Svistice píše:
To školka nechce, neb neví jak to zaúčtovat, protože o hygienické pomůcky si očividně asi žádat nemá/nesmí. Nicméně praxe je jiná.Já už se tu několikrát podiovovala nad tím, pokud školka nemá na hajzlpapír, proč rodičům nezvednou o padesátk korun školkovné místro otravování rodičů „přineste…“. :nevim:

Ja myslim, ze si o to zadat nesmi. V nejake diskuzi se to resilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.4.22 17:05
@hospodki píše:
No ty ne, já taky ne, ale věřím tomu, ze zkušenosti s vracenim dvacky mají. Kluk chodil dva roky do soukromé. 3 dny v týdnu přes 5 tisíc. S radosti jim privezu balík toaletaku každý měsíc, furt usetrim :lol:

Moje deti chodili do soukrome i najednou, ted chodi i do soukrome skoly, mne ani nevadi prispet na toaletak, ale myslet na to a tahat ho :roll: Nevozim deti do skoly (a driv skolky) autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 07:01

@Svistice ja jsem to do ted s tim toaletakem, kapesnikama a my museli v zari donest jeste mydlo 8o 8o fakt nepochopila.. co se plati z toho skolkovnyho, kdyz nejsou schopny zajistit toaletak?!? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13000
30.4.22 07:33
@Euforia píše:
@Svistice ja jsem to do ted s tim toaletakem, kapesnikama a my museli v zari donest jeste mydlo 8o 8o fakt nepochopila.. co se plati z toho skolkovnyho, kdyz nejsou schopny zajistit toaletak?!? :roll:

Voda, topeni, elektrina, hracky, knizky, opravy, platy… mas pocit, ze ze skolkovneho si ucitelky kupujou kafe? Kapesnik a toaletak nosit nemusis, nikdo te nutit nemuze.
Ja bych klidne platila za skolku vic, ale skutecne me nijak neobtezuje dvakrat za rok k nakupu prihodit dve krabice kapesniku a baleni toaletaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
30.4.22 07:41

Brno, 450 školka, jídlo 42 na den,
Na divadla a jiný věci se vybírá myslím 600 na půl roku.

Příspěvek upraven 30.04.22 v 07:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
30.4.22 07:45

@Euforia příspěvek na energie, vyrabeni s dětmi, pokryti rozbitych hrnicku a talirku atp. Jako taky by pro me bylo jednodušší poslat peníze a at si nakoupí co potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.4.22 07:51

Schválně jsem se podívala na stránky naší školky a mají tam položku o financích. Takže hledej stránky školek v okolí a pročítej. Školné mají u nás 300,– a stravné je na celý den 44,– (přesnídávka, oběd, svačina, nápoje). Nemají tam psáno ovoce a zeleninu. Ale to dostávají hned ráno před svačinou do každé třídy misku čerstvého ovoce nebo zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.4.22 08:13
@větvička1 píše:
Voda, topeni, elektrina, hracky, knizky, opravy, platy… mas pocit, ze ze skolkovneho si ucitelky kupujou kafe? Kapesnik a toaletak nosit nemusis, nikdo te nutit nemuze.
Ja bych klidne platila za skolku vic, ale skutecne me nijak neobtezuje dvakrat za rok k nakupu prihodit dve krabice kapesniku a baleni toaletaku.

A kdybych nedonesla (a další rodiče taky ne), tak si dítě neutre zadek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13000
30.4.22 08:34
@Svistice píše:
A kdybych nedonesla (a další rodiče taky ne), tak si dítě neutre zadek? :lol:

Nekoupilo by se neco jinyho, treba veci na tvoreni. Mama byla celej zivot ucitelka, vim, jak to tam fungovalo s penezi. Vidlema je neprehazovali.
Ja bych nemela problem platit vyssi skolkovny nebo prispivat neco extra na novy pomucky nebo hracky, pro spoustu rodicu by to problem byl - ne ze by na to nemeli, ale spousta se hada o kazdou korunu. Toaletak a kapesniky jsou zazity, rodice to celkem bez kecu nosi, tak to tak proste skolky delaj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin