Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@np10021 píše:
Může jej potvrdit uchazeč či zákonný zástupce.
Dobře tak ji to podepíšu a dojde tam.
@np10021 píše:
Může jej potvrdit uchazeč či zákonný zástupce.
A i když uchazeč není zletili?
@Anonymní píše:
A i když uchazeč není zletili?
Stačí zadat do google.
@np10021 píše:
Stačí zadat do google.
jenomže to platí v případě, že je uchazeč plnoletý, těžko si někdo, kdo nemá práva k různým úkonům sám něco oficiálního potvrdí.
@vokishka píše:
jenomže to platí v případě, že je uchazeč plnoletý, těžko si někdo, kdo nemá práva k různým úkonům sám něco oficiálního potvrdí.
Jsem z toho zmatená. Na zápisovém lístku musí být můj podpis. Tudíž jde jen o to, to té školy dat.
@Anonymní píše:
Jsem z toho zmatená. Na zápisovém lístku musí být můj podpis. Tudíž jde jen o to, to té školy dat.
to by mělo být jedno, vždyt to musí jít poslat i poštou
@vokishka píše:
to by mělo být jedno, vždyt to musí jít poslat i poštou
Jde to poslat poštou. Ale dcera by to zanesla osobně.
@Anonymní píše:
Jde to poslat poštou. Ale dcera by to zanesla osobně.
A myslíš, že když tam dojde osobně, že ji s tím výhodu, ať přijde maminka, nebo ať ti svěří poště? ![]()
Pokud to bude mít všechny požadované náležitosti, tak to může doručit i poštovní holub.
@Svistice píše:
A myslíš, že když tam dojde osobně, že ji s tím výhodu, ať přijde maminka, nebo ať ti svěří poště?
Pokud to bude mít všechny požadované náležitosti, tak to může doručit i poštovní holub.
No vzhledem k tomu, že si dcera nesla sama na střední přihlášku, tak nevidím jediný důvod, proč by tam nemohla pak donést i zápisový lístek. Jedině, že by rodič musel ještě něco podepisovat přímo na místě. Ale to se tluče s tím, že se může poslat poštou.
Proč by nemohla? Pokud se nic už nedělá na místě, tak je to jen doručovací úkon.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, dcera je přijata na střední školu. Máme do 10 pracovních dnů odevzdat zápisový lístek. Může ho tam odevzdat ona, když ji je 15 let?