Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo a volněji bývá ve školce v hostovicích tam bývá často pár volných míst, tak leda přežít a vozit tam ale je to za pardubicemi no.
@Panuška Dojizdeni nevadi…dik za typy…uprednostnuji dat prcka do skolky, uz ted mam pocit, ze by prece jen potreboval vic deti kolem sebe, jak pises, urcite to detem da hodne ![]()
Cauky holky prosim chtela bych se zeptat v lete se budeme stehovat do Redic shanim skolku pro kluky ze by jsne se uz ted prihlasili k zapisu..z redic mi narovinu rekli ze nemame sanci kdyz nejsme mistni:( zkousim jeste holice…mysmite ze je to opravdu takovy problem ze nemame trvaly bydliste jeste tam? dojizdet nam nevadi ale nejak prijatelne budu na kluky a miminko sama (manzel brzo rano odjizdi do prace) tak aby jsme to zvladli.
Ahoj, nevím, jak je to v okolních školkách s místem, ale je pravda, že Pardubice jsou beznadějně narvané. A mít trvalé bydliště v místě vybrané školky je veliké plus, protože tím dítě získává 20 plusových bodů..
@PetiteFillette jj děkuji už jsem koukala na bodový systém to bohužel nedáme
no jsem na to zvědavá jak to dopadne
Maminky, já se velice omlouvám ale prostě mi to nedá se nezeptat. Kamarádce řekli, že jí nevemou kluka do školy protože je zanedbaný. Prý má před nástupem do školy umět všechny tvary a celou abecedu, počítat do 100 atd…Mě to teda příjde jako totální hovadina. Písmenka a abecedu se odjakživa učili děti v první třídě. Kluk prý chodí domů ubrečený že na něj paní učitelka křičí a nechce chodit do školky. Školka do které chodí se jmenuje www.msgebauerova.cz
@Michaela99
No to je samozřejmost! U nás požadujeme i kvadratické funkce a angličtinu slovem i písmem!
Tak to je blbost, že jo, na to se tady snad ani nemusíš ptát.
jinak ten závěr, potřebuješ tady pomluvit tu danou školku? Jinak nechápu tu zmínku, co s tím jako my tady, chování učitelky by si ta kamarádka měla vyřešit tam.
@Camael Děkuji za vyjádření. Kamaradka nevěděla zda to tak opravdu je nebo ne.. Zdělím jí tedy že je to opravdu hovadina a at si do školky vlítne. Děkuji.
@Michaela99
No, vlítne, nejsem si úplně jistá, jestli je to to pravý, čím to vyřeší..
@Camael Preferovala by jste raději Děkovný dopis?
Mne tohle někdo dělat mému dítěti.. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.