Školka Pardubice a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
14.8.13 19:30

Jo a volněji bývá ve školce v hostovicích tam bývá často pár volných míst, tak leda přežít a vozit tam ale je to za pardubicemi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.8.13 20:41

@Panuška Dojizdeni nevadi…dik za typy…uprednostnuji dat prcka do skolky, uz ted mam pocit, ze by prece jen potreboval vic deti kolem sebe, jak pises, urcite to detem da hodne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.3.14 10:49

Cauky holky prosim chtela bych se zeptat v lete se budeme stehovat do Redic shanim skolku pro kluky ze by jsne se uz ted prihlasili k zapisu..z redic mi narovinu rekli ze nemame sanci kdyz nejsme mistni:( zkousim jeste holice…mysmite ze je to opravdu takovy problem ze nemame trvaly bydliste jeste tam? dojizdet nam nevadi ale nejak prijatelne budu na kluky a miminko sama (manzel brzo rano odjizdi do prace) tak aby jsme to zvladli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.3.14 13:04

Ahoj, nevím, jak je to v okolních školkách s místem, ale je pravda, že Pardubice jsou beznadějně narvané. A mít trvalé bydliště v místě vybrané školky je veliké plus, protože tím dítě získává 20 plusových bodů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.3.14 16:06

@PetiteFillette jj děkuji už jsem koukala na bodový systém to bohužel nedáme :( no jsem na to zvědavá jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.1.15 10:15

Maminky, já se velice omlouvám ale prostě mi to nedá se nezeptat. Kamarádce řekli, že jí nevemou kluka do školy protože je zanedbaný. Prý má před nástupem do školy umět všechny tvary a celou abecedu, počítat do 100 atd…Mě to teda příjde jako totální hovadina. Písmenka a abecedu se odjakživa učili děti v první třídě. Kluk prý chodí domů ubrečený že na něj paní učitelka křičí a nechce chodit do školky. Školka do které chodí se jmenuje www.msgebauerova.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.1.15 10:28

@Michaela99
No to je samozřejmost! U nás požadujeme i kvadratické funkce a angličtinu slovem i písmem! :lol: Tak to je blbost, že jo, na to se tady snad ani nemusíš ptát. :roll: :D jinak ten závěr, potřebuješ tady pomluvit tu danou školku? Jinak nechápu tu zmínku, co s tím jako my tady, chování učitelky by si ta kamarádka měla vyřešit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.1.15 10:34

@Camael Děkuji za vyjádření. Kamaradka nevěděla zda to tak opravdu je nebo ne.. Zdělím jí tedy že je to opravdu hovadina a at si do školky vlítne. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.1.15 10:35

@Michaela99
No, vlítne, nejsem si úplně jistá, jestli je to to pravý, čím to vyřeší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.1.15 10:47

@Camael Preferovala by jste raději Děkovný dopis? :roll: Mne tohle někdo dělat mému dítěti.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin