Označení věcí do školky

5204
12.8.13 09:28

Označení věcí do školky

Hezký den,

ráda bych se zeptala, jak jste označili svým nejmenším oblečení a ostatní věci do školky. Jsem bohužel podprůměrně šikovná maminka, takže vyšívat nic nebudu. Stejně tak bych pak oblečení ráda prodala dál, takže se mi po něm ani nechce psát fixou…Poradíte???Díky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
12.8.13 09:32

Neoznačuj :nevim: však vaše oblečení poznáš, ne?

• Citovat
  • Upravit
24798
12.8.13 09:33

Můžeš fixou napsat jméno na bavlněnou plochou šňůrku a pár stehama přichytit jen tu šňůrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5204

@Timinka je to napsáno v informačních pokynech jako povinnost každého mít své věci označené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867

Popsala jsem vnitřní štítky úzkým fixem na CD, časem se to opere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
12.8.13 09:34
@Timinka píše:
Neoznačuj :nevim: však vaše oblečení poznáš, ne?

Však to není pro rodiče, ale pro učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611

No ono nejde o to že to pozná maminka, ale učitelky ve školce, respektive děti, u nás ve školce je napsáno že veškeré věci musí být označeny, taky řeším podobný problém jak to označit, vyšívat určitě také nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

@Timinka Spíš záleží, jestli si ho pozná děcko… Jinak bude učitelka stát nad hromadou pyžámek a skupinkou dětí a rozdělovat podle přibližné velikosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861

Ahoj, taky se chystáme do školky. Dobrý nápad mi přijde s tou šňůrkou nebo to napíšu prostě na cedulku. Ono se to stejně časem opere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5204
12.8.13 09:35
:palec: :palec:
@Pipet píše:
Můžeš fixou napsat jméno na bavlněnou plochou šňůrku a pár stehama přichytit jen tu šňůrku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.8.13 09:36

Taky nad tím přemýšlím… Vyšít bych to zvládla, ale na to bych se mohla vys…, zvlášť, když to nesmí být u nás monogram (jsou zaměnitelné). Jsou ještě různé ty nažehlovací štítky, ale na kterési jsem se dívala a píšou tam, že se to pak nedá z oblečení odstranit - takže to je vlastně jak ten fix :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.8.13 09:36
@Pipet píše:
@Timinka Spíš záleží, jestli si ho pozná děcko… Jinak bude učitelka stát nad hromadou pyžámek a skupinkou dětí a rozdělovat podle přibližné velikosti :lol:

Aspoň budou mít děti každej den změnu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
12.8.13 09:37

Taky bych to napsala na cedulku uvnitr, pokud je nestrihas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873

Museli jsme vše mýt označené značkou, jakou mělo dítě na skříňce, aby si to dítě poznalo. Měli jsme sluníčko, tak to se dalo docela dobře nakreslit. Značky jsem dělala hlavně ze začátku i na trička, tepláčky i pyžámka, asi po roce už jsme měli označené jen pyžámka a bačkory nebo třeba speciální věci jako oblečení na cvičení, prostě to, co by se dalo snadno vyměnit, kdyby měl někdo jiný stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

Popisuju nejčastěji na cedulky s velikostí (či symboly s praním), časem se to vypere (občas obnuvuju), v případě prodeje část cedulky odstřihnu.

My popisovat musíme, děti se před spaním převlíkají a věřím, že paní učitelky nemají čas hledat (hádat), komu které tričko či punčošky patří.

Stalo se, že pro předškoláka přišla v zimě babička, na topení 25 oteplováků a kluk si svoje nepoznal. A bohužel ne všechyn byly popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin