Označení věcí do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
11.9.14 10:25
@mazlikR píše:
Mě osobně se to jméno rozpilo a nebylo to k přečtení, záleží jaký je podklad

Mně se osvědčila propiska, fixa se vypere nebo rozmaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.9.14 10:55

Zdravím vás:)na označenie vecí nielen pre deti do skolky ale aj iné určite pozrite stránku štítky - happylabel - vyhladajte stranku cez google:)
tie štítky vydržia uplne všetko! :)
ODPORUCAM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.9.14 11:50
@Hanka1 píše:
No a co poridit normalni fixu na textil a podepsat to na rubu? :palec: Takhle to resim ja, leukoplast bude po prvnim vyprani a suseni v susicce pryc, navic pokud ji podepisete beznou propiskou, tak se to stejne vypere…

Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.9.14 12:25
@Etcetera78 píše:
Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané :)

tak u prodani se to nehodi, když to věnuju, tak je to snad jedno. u prodani, mozna to taky neva, kdyz to prodam za pakatel a mam pocit, ze detsky jinak ani neprodam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.9.14 12:40

Já si objednala tady nažehlovací jmenovky, přijde ´to už vytisklé se jménem a bonus mi k tomu přišlo 10ks jmenovek na kartáčky a hrníčky a podobně a poštovné zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.9.14 12:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.9.14 12:48
@slonikova píše:
http://www.kouzelnafabrika.cz/odevy
:palec: Taky nám teď odsud přišly jmenovky. Jsou opravdu moc pěkný a hlavně dobře čitelný. Já zatím pár věcí podepsala propiskou na cedulku, ale i když jsem se dost snažila, některý - ty saténový jakoby - cedulky se popisujou blbě. Tohle nemusí nikdo složitě luštit. :) Líbí se mi i možnost nechat je udělat s obrázkem, který dítěti přiřadí ve školce. Akorát náš tam v nabídce nebyl, ale třeba pro neteř už budou i se obrázkem. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.9.14 15:07
@Etcetera78 píše:
Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané :)

obleceni neprodavam, posilam dal segrinym detem a tem je to jedno, jestli je podepsane nebo ne.. :mrgreen:
Navic vetsinu obleceni mame z HM a tam je vsita primo cedulka na jmeno ditete, takze podepisuju fixem na textil rovnou ji.

• Citovat
  • Upravit
50186
11.9.14 16:58
@Hanka1 píše:
obleceni neprodavam, posilam dal segrinym detem a tem je to jedno, jestli je podepsane nebo ne.. :mrgreen:
Navic vetsinu obleceni mame z HM a tam je vsita primo cedulka na jmeno ditete, takze podepisuju fixem na textil rovnou ji.

Tchibo tam mám taky cedulky na jméno, tam je to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.14 13:40
@Hanka1 píše:
No a co poridit normalni fixu na textil a podepsat to na rubu? :palec: Takhle to resim ja, leukoplast bude po prvnim vyprani a suseni v susicce pryc, navic pokud ji podepisete beznou propiskou, tak se to stejne vypere…

kamosce textilní fixa pustila do oblečeni. jakou používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.14 13:40
@MUFICE píše:
Tchibo tam mám taky cedulky na jméno, tam je to super :pankac:

kterým firem? firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.9.14 13:49
@tasa píše:
kterým firem? firma

Tchibo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.14 14:09
@tasa píše:
kamosce textilní fixa pustila do oblečeni. jakou používáš?

vubec netusim, zasla jsem do papirnictvi a rekla si o tenkou fixu na textil, vypada jako obycejna bila fixa…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.9.14 14:10
@tasa píše:
kterým firem? firma

HM

• Citovat
  • Upravit
10059
13.9.14 21:49

Holky a jdou ty nažehlovací cedulky sundat? Kdybych chtěla věci prodávat, ať na tom není na věčné časy Nováková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin