Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mazlikR píše:
Mě osobně se to jméno rozpilo a nebylo to k přečtení, záleží jaký je podklad
Mně se osvědčila propiska, fixa se vypere nebo rozmaže.
Zdravím vás:)na označenie vecí nielen pre deti do skolky ale aj iné určite pozrite stránku štítky - happylabel - vyhladajte stranku cez google:)
tie štítky vydržia uplne všetko! ![]()
ODPORUCAM!
@Hanka1 píše:
No a co poridit normalni fixu na textil a podepsat to na rubu?Takhle to resim ja, leukoplast bude po prvnim vyprani a suseni v susicce pryc, navic pokud ji podepisete beznou propiskou, tak se to stejne vypere…
Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané ![]()
@Etcetera78 píše:
Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané
tak u prodani se to nehodi, když to věnuju, tak je to snad jedno. u prodani, mozna to taky neva, kdyz to prodam za pakatel a mam pocit, ze detsky jinak ani neprodam
Já si objednala tady nažehlovací jmenovky, přijde ´to už vytisklé se jménem a bonus mi k tomu přišlo 10ks jmenovek na kartáčky a hrníčky a podobně a poštovné zdarma ![]()
@slonikova píše:
http://www.kouzelnafabrika.cz/odevy
@Etcetera78 píše:
Když plánuješ oblečení poslat dál (někdo zdědí, nebo prodat), tak se pak nehodí, aby to bylo navěky na rubu podepsané
obleceni neprodavam, posilam dal segrinym detem a tem je to jedno, jestli je podepsane nebo ne.. ![]()
Navic vetsinu obleceni mame z HM a tam je vsita primo cedulka na jmeno ditete, takze podepisuju fixem na textil rovnou ji.
@Hanka1 píše:
obleceni neprodavam, posilam dal segrinym detem a tem je to jedno, jestli je podepsane nebo ne..
Navic vetsinu obleceni mame z HM a tam je vsita primo cedulka na jmeno ditete, takze podepisuju fixem na textil rovnou ji.
Tchibo tam mám taky cedulky na jméno, tam je to super ![]()
@Hanka1 píše:
No a co poridit normalni fixu na textil a podepsat to na rubu?Takhle to resim ja, leukoplast bude po prvnim vyprani a suseni v susicce pryc, navic pokud ji podepisete beznou propiskou, tak se to stejne vypere…
kamosce textilní fixa pustila do oblečeni. jakou používáš?
@MUFICE píše:
Tchibo tam mám taky cedulky na jméno, tam je to super
kterým firem? firma
@tasa píše:
kamosce textilní fixa pustila do oblečeni. jakou používáš?
vubec netusim, zasla jsem do papirnictvi a rekla si o tenkou fixu na textil, vypada jako obycejna bila fixa…
Holky a jdou ty nažehlovací cedulky sundat? Kdybych chtěla věci prodávat, ať na tom není na věčné časy Nováková ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.