Školky Praha 9

2
29.11.11 23:50

školky praha 9

Maminky může te poradit, hledám školku pro 4 letou dcerku na Praze 9 letňany, prosek, je jich spousta a nevím kterou. Prosím kdo máte jaké zkušenosti.Děkuji za každé info :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffika
30.11.11 08:11

ahoj, nase mala chodi uz druhym rokem na proseku na novoborskou. musim uznat ze skolka je vazne super, maji spoustu divadelnich predstaveni i akci a to v ramci dochazky a nebo po s rodici na zahrade.
vsechny ucitelky jsou vyborne a pani reditelka vyjde se vsim vstric.
na jidle si mala dost pochutnava a hodne si i pridava, kazdy den maji ovoce nebo zeleninu

pro me jednoznacne tato skolka vyhrala, ted resim zakladku :lol:

• Citovat
  • Upravit
ha-nicka
6.7.13 18:47

ŠKOLKA PRAHA 9

Ahoj, určitě: školka Kašpárek na Proseku. Tam to nemá chybu…

• Citovat
  • Upravit
hvězdička.72
7.8.13 12:54

školka

Ahoj, je to jedno, jakou si vybereš, spíš budeš mít štěstí, že tě vezmou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.14 12:45

Ahoj, oživuji téma. Omlouvám se za anonym, nechci svůj nick spojovat s bydlištěm. Klidně odpovídejte anonymně, když to bude k věci. Zajímají mě konkrétně školky na Proseku, hlavně Veltruská, Litvínovská a Šluknovská. Jak jste se skolkou spokojeni? Jak je to s místy ve školce - jak staré děti pro tento rok brali? Děkuji za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.14 11:23

Opravdu se tu nenajde nikdo, kdo má dítě ve školce na Proseku? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
8345
14.11.14 13:00
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji téma. Omlouvám se za anonym, nechci svůj nick spojovat s bydlištěm. Klidně odpovídejte anonymně, když to bude k věci. Zajímají mě konkrétně školky na Proseku, hlavně Veltruská, Litvínovská a Šluknovská. Jak jste se skolkou spokojeni? Jak je to s místy ve školce - jak staré děti pro tento rok brali? Děkuji za každou odpověď.

nebrali deticky narodene v breznu 2011. ake najmladsie brali neviem. co sa tyka skoliek nemam na vsetky referencie. ked som sa pytala mamin tak vsade mi povedali, ze su spokojny. nestala som pod skolkami a nevypytovala sa dlho. skor ked sme sli okolo a niekto si dieta vyzdvihaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 16:59
@eust píše:
nebrali deticky narodene v breznu 2011. ake najmladsie brali neviem. co sa tyka skoliek nemam na vsetky referencie. ked som sa pytala mamin tak vsade mi povedali, ze su spokojny. nestala som pod skolkami a nevypytovala sa dlho. skor ked sme sli okolo a niekto si dieta vyzdvihaval.

Děkuji za odpověď. A nevíte konkrétně k Litvínovské? Od jedné maminky jsem slyšela, že od kamarádek na ni nemá dobré reference (sama má dítě jinde). Tak nevím, jestli je to jen „jedna paní povídala“ nebo na tom něco je. Syn je narozený v březnu 2012, tak nás ale stejně asi nevezmou.

• Citovat
  • Upravit
8345
14.11.14 17:04
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. A nevíte konkrétně k Litvínovské? Od jedné maminky jsem slyšela, že od kamarádek na ni nemá dobré reference (sama má dítě jinde). Tak nevím, jestli je to jen „jedna paní povídala“ nebo na tom něco je. Syn je narozený v březnu 2012, tak nás ale stejně asi nevezmou.

Bohuzial neviem. Nepoznam osobne nikoho kto uz ma dite v skolke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.14 08:35

Tak my chodíme do Litvínovské a je to podobné, jak psala muffika. Spoustu divadelních představení přímo ve školce, akce na zahradě. Výlety. Kroužky. Jídlo v pohodě, ovoce i zelenina, mlíčko. Já jsem tedy spokojená. Poprvé nás nevzali, syn se narodil v říjnu, takže by mu při nástupu ještě nebyly tři. Podruhé ho už vzali, ale bylo to až dodatečně! To už mu byly téměř čtyři roky. Myslela jsem, že tam bude nejmladší a ono ejhle, je tam nejstarší. To mě celkem zarazilo. Nicméně jsem byla ráda, že ho vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.14 16:00
@Stella111 píše:
Tak my chodíme do Litvínovské a je to podobné, jak psala muffika. Spoustu divadelních představení přímo ve školce, akce na zahradě. Výlety. Kroužky. Jídlo v pohodě, ovoce i zelenina, mlíčko. Já jsem tedy spokojená. Poprvé nás nevzali, syn se narodil v říjnu, takže by mu při nástupu ještě nebyly tři. Podruhé ho už vzali, ale bylo to až dodatečně! To už mu byly téměř čtyři roky. Myslela jsem, že tam bude nejmladší a ono ejhle, je tam nejstarší. To mě celkem zarazilo. Nicméně jsem byla ráda, že ho vzali.

Děkuji za reakci. Právě jak ta paní u doktorky mluvila negativně o Litvínovské, tak mě to znejistilo. Ale ona sama se školkou zkušenost nemá, tak jsem si říkala, že to může být všelijak. Stejně to spíš vypadá, že syna nevezmou, je narozen v březnu 2012. Chceme zkusit přihlášku do Veltruské a Litvinovské a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
8345
30.11.14 10:49
@Anonymní píše:
Děkuji za reakci. Právě jak ta paní u doktorky mluvila negativně o Litvínovské, tak mě to znejistilo. Ale ona sama se školkou zkušenost nemá, tak jsem si říkala, že to může být všelijak. Stejně to spíš vypadá, že syna nevezmou, je narozen v březnu 2012. Chceme zkusit přihlášku do Veltruské a Litvinovské a uvidíme.

loni nebrali ani duben 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 18:35
@eust píše:
loni nebrali ani duben 2011.

A nevíte, jak staré děti loni brali?

• Citovat
  • Upravit
8345
30.11.14 18:36
@Anonymní píše:
A nevíte, jak staré děti loni brali?

bohuzial neviem. viem iba to co v okoli nas nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.11.14 20:45

Ahoj nám vzali Natalku do školky Beranových teď začátkem října a úplně bez problému a to je narozena v záři 2011…Proste jsem tam zavolala jestli nemají ještě volné místo, paní byla moc příjemná a ze si mám stáhnou přihlášky a hned ji to odnést až to budu mít, vyplněné a schválené doktorkou :potlesk: A to jsem tam volala někdy ke konci záři a hned začátkem října už byla ve skolce :palec: Jediná podmínka byla ze musíme byt z Letňan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin