Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, pokud by se tu našel někdo z LT, ráda bych se zeptala na informace o školkách. Jak je to s místama, je hodně dětí? Nebo se dá do školky dostat i během školního roku mimo zápis? Díky moc.
Ahoj děvčata, mam prosbu… Nevite jak je to teď se skolkama? Byli jsme teď na fni otevřených dveřích ve školce v Litoměřicích… A řekli mi ze potřebuju i podpis a souhlas otce Jinak nás nevezmou… S otcem sevod narozeni nevídáme ani se nějak nezajímá… A není s nim žádná domluva… Diky předem za odpovědi!!
My teda nejsme primo v Ltm, ale kousicek vedle. Malého mi vzali do školky normálně bez podpisu otce. Ani jsem ho do papíru neuvadela
Napsala jsem tam přítele. A teď na zápise do ZŠ jsem taky napsala přítele, měli tam na to rovnou kolonky otec vlastní, nevlastní… ![]()
A mužů se zeptat do které školky chodite? Ono to je prý od ledna nové… Takky bych mela moznost, nebo bych to spis chtela udělat stejně jako vy… Za otce bere mého přítele, Protoze je s námi od narození…
@karlicka12 píše:
A mužů se zeptat do které školky chodite? Ono to je prý od ledna nové… Takky bych mela moznost, nebo bych to spis chtela udělat stejně jako vy… Za otce bere mého přítele, Protoze je s námi od narození…
Jsme asi 12km od Ltm… Ale tady u nás vas asi nevezmou bez TP. A v jaké školce jste v Ltm byli na zápise???
Zdravím všechny, podělte se o zkušenosti se školkami v Litoměřicích, státními i soukromými. Vybírám a sháním osobní zkušenosti rodičů, pocity, zda jste spokojeni, nebo byste raději volili jinou školku. Děkuji všem.
Nejsem z Ltm, jen jesem tam studovala…je to ma srdcovka… spoluzacka pracuje myslim v te u kina…
Ahoj, moje deti chodi do MŠ Delfinek, Baarova ulice a spokojenost. Je to největší školka v Ltm, 5 tříd pro 120 deti. A spokojenost. Deti chodi do divadla, nebo do kina nebo na jine akce. Učitelky moc prima a školka má svuj bazének se saunickou což Vidim jako veliké plus. Chodi se koupat a pak do saunicky v zimním obdobi. Vodicku mají teploučkou, no prostě paráda. Chodi i ty nejmenší. Ale myslím, že všechny školky v Ltm mají hodně dobrou úroveň ![]()
Dcera chodí do soukromé MŠ Zdravíčko. Je tam spokojená. Mají pořád nějaké akce. A na soukromou školku je to i levné.
Ahoj, tak za nás kytičku v Litoměřicích NIKDY ( alespoň ne žlutou ). Dcera tam chodila 2 měsíce s pláčem. Školku jsme změnily a hned první den přinesla plná radosti obrázek co si vybarvila a postupně se začala na školku těšit. Jen škoda toho dvou měsíčního traumatu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.