Poradíte školku v ČB?

7240
8.3.15 08:06

Poradíte školku v ČB?

Holky, co jste z Českých Budějovic, poradíte, prosím, s výběrem školky? Žádosti dám nejspíš na všechny, ale letos se musí zapsat podle preferencí s tím, že pak už to nejde měnit. Rozhoduju se mezi Neplachova 3, Kubátova 1 a Nerudova 9.

Pokud můžete poradit, napsat zkušenost, ať už dobrou nebo špatnou, budu moc ráda. Děkuju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
8.3.15 08:14

Dcera chodí do Čéčovky, jinam se loni nedostala. Já dávala přihlášku do 5 školek, ikdyž kolonky jsou tam na 3. Ale náš favorit byla Neplachovka, tam bych jí chtěla dát. Uvidím, jestli tam dám přihlášku letos nebo si dcera zvykne v té Čéčovce. Už jí budou víc než 3, tak šance je velká, že by se dostala. Zlatá soukromá Mateřinka Loděnice. Tam byla dcera šťastná. Jen to máme dost z ruky a když chodím do práce na plný úvazek, tak už nezvládám jí tam vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.3.15 10:55

@Lerista A proč favorit Neplachovka, prosím tě? Mají tam supr zahradu, to vím, ale uvnitř jsem nikdy nebyla.. učitelky taky neznám.. :-)

Loděnice jsem zkoumala stránky, krásné, moc, ale na nás strašně drahé. Hlavně co tam chtějí za jídlo, pokud si to s něčím nepletu. Nebo nosit obědy v kastrůlku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.3.15 14:18

Slyšela jsem o ní celkem dobré reference. Ale je to samozřejmě, že každému vyhovuje něco jiného. A v Neplachovce máme známou :-) Jedno dítě to tam miluje, jiné nesnáší… jako v každé školce. Mateřinka Loděnice byla super, dcera tam chodila od 2,5 roku. Drahé to je, ale zase děti tam kreslí na A3, aby měly dost prostoru :)(Balík A3 papírů je 3× dražší než A4) Neustále tam něco tvoří, používají Montessori hračky. Měli tam antenárium, chovali šneky, na Vánoce pekli, zkoušeli plést košíčky. Dole mají k dispozici tělocvičnu. Jídlo berou ze Spirály a oběd stojí 65 kč. To jsem valila oči, jak dcera baštila hrachovou kaši a špenátovou polévku. Ale může se tam dovézt vlastní oběd v kastrůlku a oni to ohřejou. Svačiny se musí donést vlastní. Máme jen jedno dítě a já už pracuju na plný úvazek, tak peníze by i byly, ale mají jen do 15.30 a já bych potřebovala tak do 17, abychom stíhli vozit a vyzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.3.15 17:42

@Lerista Ale jasně, já o kvalitě Loděnice nepochybuju a neřešit peníze, určo bych tam malou chtěla dát taky. :-) To nebyla kritika, já jsem přesvědčená, že za ty peníze to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.3.15 17:43
@JayLee píše:
Kubatova :kytka:

Pročpak? Za dobré i špatné zkušenosti jsem ráda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.3.15 07:32
@JayLee píše:
Protože z tech všech co pises, tak v tej jeidnej mi mala nikdy nebrečela v době prezdninoveho provozu a učitelky tam byly asi nejepsi :kytka: nejhorsi za me Staromestska :zed: :zed:

Tak možná jen kápla na fajn paní učitelku, co to s ní uměla.. Ach jo, já vůbec netuším, jak se rozhodnout. Přihlášku dám na všechny, jenže se školky musí seřadit podle preferencí, pak už to nejde měnit.

Prosím tě a Kubátova - Neplachova - dá se říct, že jsou v nějaké hezčí učebny, víc místa venku, lépe tam vaří, prostě cokoliv, podle čeho se dá rozhodnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.9.17 19:54
@Kateřina0017 píše:
Ahoj Jolulo, nevíš o ní náhodou více? Byli jsme se tam s manželem podívat, protože od září musíme syna někam umístit a velice se nám líbila, tak uvažujeme, že ho asi dáme sem.

Ahoj, tak jak to dopadlo, dali jste syna do školky Abacus? Jak se vám zatím zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin