Školní batoh Nikidom Roller

585
11.2.16 19:31

školní batoh Nikidom Roller

Prosím nemá někdo z Vašich dětí školní batoh Nikidom Roller? Dcera je drobná a její batoh s učivem váží 7 kg, což je na ní moc…přemýšlím o daném batohu, ale sháním recenze…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
4.3.16 09:26

Tak to by mě taky zajímaly nějaké zkušenosti :) Takhle od pohledu na obrázku se mi to moc líbí, spíš asi verze XL, protože ta standardní má kapacitu cca stejnou jako mají děti teď aktovku, tj. ve vyšších třídách nevím nevím. Jen mě trochu děsí lahvička na pití ve stejném oddělení s učebnicemi :zed: To si u svého druháka neumím moc představit, na začátku roku si šoupnul flaštičku dovnitř do aktovky, blbě utáhnul a učebnice jsou od té doby poněkud vlnkované..Leda vymyslet něco, co se prostě nevyleje..
Jinak do školy máme pěkně daleko, tak tohle mi přijde jako fajn řešení.
Viděla jsi ho někde v reálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.9.16 11:20

Pořídili jste nakonec někdo? Jste spokojení, ten menší je dost velký pro celý první stupeň? Ale ta cena, ovšem v Německu se ale dá koupit o dost levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
24.9.16 09:16

My jsme ho nakonec našemu třeťákovi pořídili - ten větší, ve Španělsku :) Ten malý mi obsahově připadal stejný jako ta aktovka co měl, takže radši ten větší. Má 2 oddělení - vepředu je kapsa na zip, kam dávám svačinu v boxíku a pití. Vejde se to tam, takže OK. Do velké přihrádky pak všechno ostatní. Malej si pochvaluje, že tam má spoustu místa, což je fakt. Mínus je, že to dělá fakt velký hluk, když s tím jede ze schodů a učitelka vyjádřila obavu o jejich žulové schodiště (ale jen synovi). Batoh se NEDÁ nosit na zádech (což mi teda nevadí, protože by to bylo s učením děsně těžké), tak snad se s tím p. uč. srovná :lol: Jinak aby to byl dokonalý batoh, přidala bych tam ještě nějaké vnitřní přihrádky (na tablet - ne že by ho malej nosil do školy, ale časem třeba bude, na klíče…). Jsou tam jen v každém oddílu myslím 2 síťované kapsy - např na to pití, kapesníky. Jo a vnitřek všech byl červený, což je taky takové trochu zvláštní, ale člověk si zvykne (možná to další roky změní?). Ve výsledku po prvním měsící zatím spokojenost, díky velkým kolečkům jezdí v pohodě do schodů i ze schodů, držadlo funguje zatím bez problémů. Malej ho nijak nešetří, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
24.9.16 09:21

Jo a ten menší by mu velikostně zatím stačil (nevím, jak pak 4.-5. třída), ale do většího zas může dát třeba mikinu, tašku s plaváním…Je tam jakoby víc prostoru nahoře, nad učebnicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
29.1.17 11:03

@motirimi ahoj můžu se zeptat za kolik se dá sehnat v tom Německu? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.10.21 11:17

Nikidom Roller školní batoh

Dobrý den, taky uvažuji teď dceři pořídit do školy batoh Nikidom Roller XL (27l) s popruhy na záda, pač klasický batoh do 4tř. je nehorázně těžký :roll:, učiva je čím dál více a ničit dceři záda do budoucna nehodlám. Teď ještě teda řeším s paní učitelkou, zda je možné aby ho do školy mohla mít či je tento batoh na kolečkách zakázaný :think: např. z důvodu nehygieny, či aby nepoškodila povrch dlažby nebo cokoliv jiného, někde je prej na školách zakázaný :nevim:. Jelikož jde doba dost stále dopředu, tak už se dneska dá koupit i s popruhy na záda např. po schodech třeba do 3 patra do školy, je to zase dobré, aby neničilo dítě povrch. Až budeme mít pořízeno a vyzkoušeno, dám info… jestli teda škola nebude mít nějaké výhrady ohledně pořízení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanny.kolar
22.5.23 14:28

Zdravím, přidávám aktuální zkušenost s batohem. Konkrétně teda moji a dceřinu zkušenost. Batoh jsme koupili hlavně z toho důvodu, že dcera má problémy se zády a nechtěla jsem, aby neustále tahala těžké učebnice na zádech. Jde o výborné řešení nejen pro školáky. Batoh je designově hezky navržen, je pohodlný a funkční, gumová kolečka vydrží i horší terén a zimní počasí. Na záda jí taky velmi vyhovuje, protože je ergonomicky designovaný. Plus je super široký výběr batůžků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi