Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky,chtěla jsem se vás zeptat zda by jste byli ochotny dát za výlet 370 Kč
![]()
já teda mám miminko ale celkem si ještě pamatuju výlety s gymplem a dávali jsme i víc… a o co se jedná na kolik nocí nebo je to jen tam a zpět?
Záleží kam jedou a co v ceně mají?U nás platí děti třeba za den výletu i kolem 1000kč ![]()
Podle toho kde a na jak dlouho
ale pro dítě klidně zaplatím i 500kč ![]()
nehci aby mě někdo poznal,ale napíšu to cesta+plavba(hl.m.)
Příspěvek upraven 05.12.11 v 19:42
joa je to jen na jeden den takže tam+zpět,to město je od nás vzdálené 100 km
Příspěvek upraven 05.12.11 v 19:43
Tulpach myslím, že dost záleží co výlet obnáší
Jestli je to výlet do zoo, která je dvě zastávky od školy nebo je to např. celodení výlet na hrad se vstupným, cestou, prohlídkou atd atd.. od toho se cena odvíjí, takhle Ti to asi nikdo neřekne..
tumpach píše:
nehci aby mě někdo poznal,ale napíšu to cesta+plavba(hl.m.)Příspěvek upraven 05.12.11 v 19:42
tak to je slušná cena bych řekla, zase když to nedáš tak ti dítko šoupnou do jiné třídy a o všechnu legraci přijde
tumpach píše:
nehci aby mě někdo poznal,ale napíšu to cesta+plavba(hl.m.)Příspěvek upraven 05.12.11 v 19:42
tumpach píše:
joa je to jen na jeden den takže tam+zpět,to město je od nás vzdálené 100 kmPříspěvek upraven 05.12.11 v 19:43
V tomto případě mi připadá cena ok, ještě bych řekla, že dokonce nižší - asi vlivem školských slev.. ![]()
tumpach píše:
joa je to jen na jeden den takže tam+zpět,to město je od nás vzdálené 100 kmPříspěvek upraven 05.12.11 v 19:43
To si myslím že je dobrá cena ![]()
jojo chtěla jsme znát názor jinejch,kdyby to bylo kino,řekla bych důrazné ne…Ale toto asi by byla škoda …
Pokud cesta+plavba tak v pohodě.Kluk platil 380,– a to je mimo Prahu,takže ok.