Mám skončit v práci, která mě denně nervuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ontar Díky za příspěvky. Asi jsem to v tom rozčilení špatně popsala. A mohlo to vyznít, tak jak píšeš. Zaměstnanecký typ určitě jsem, v předešlém zaměstnání jsem byla 10 let a kdyby firma nezkrachovala, tak tam jsem pořád.
@hanka.br. o kolegyni bych se nerada rozpisovala. Začala mi prostě nařizovat co má dělat, prostě její práci. A to i po vyříkání. Druhý den na mě začala ječet a když jsem se ohradila v tom smyslu, že to za ní dělat nebudu, tak byl oheň na střeše. Podotýkám, že každá děláme úplně něco jiného, jsme stejně staré, obě máme Bc. Takže si na mě prostě nemá co vyskakovat. Poslouchat budu nařízení šéfa, ale rozhodně ne její.
Vím, že dělat v ženském kolektivu není žádný med. Dělala jsem v něm, ale i když občas bylo v práci dusno, tak se to nedá srovnat s tímto.
No, už mě neřešte, potřebovala jsem se prostě vypsat. Šéf je dneska v pohodě a já si to všechno nechala v klidu projít hlavou.
A to, že jsem se nedala, toho rozhodně nelituju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, omlouvám se, že se nabourávám s dotazem do téhle diskuze, ale nadpis opravdu sedí. Omlouvám se za anonym, ale je to pro mne citlivé.
Pracuji v menší firmě 9 let, práce mě vždy bavila sice ne moc dobře zaplacená, ale měli jsme dobrý kolektiv, šéf taky celkem v pohodě. Občas nějaké pře, ale nic zásadního.
Poslední asi rok je to v práci peklo, šéf je pořád nervozní, pořád jenom řve, zadává nesmyslné a nesplnitelné úkoly, dokonce mi i sprostě nadává a kolikrát mám pocit, že se musí hodně kontrolovat, aby mi jednu neubalil. 3 kolegyně už dali výpověď a našli si novou práci. Já o tom už taky uvažuju, ale je to problém.
Chceme si s přítelem vzít z jara hypotéku a postavit domeček a o to jde. Nikde v práci nedostanu hned smlouvu na dobu neurčitou a pak by to byl nejspíš problém s hypotékou
V práci bych musela dodržet 2 měsíční výpovědní lhůtu, takže do nové práci bych nastoupila nejdřív 1.2.2017. V únoru / březnu chceme řešit tu hypotéku (až budeme mít hotový projekt na dům) a to bych ještě k tomu byla v práci ve zkušební době. S přítelem jsme se domluvili, že v létě bych vysadila prášky a začali bychom se snažit o miminko. Myslela jsem si, že v práci prostě zůstanu do té doby, než půjdu na mateřskou, abych se pak měla kam vrátit, protože mám smlouvu na neurčito, ale už jsem z práce na nervy.
Vím, že tohle si musím nakonec rozhodnout sama, ale jak byste mi poradili? Co byste dělali v mé situaci?
- Citovat
- Upravit