Skoro nejím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24659
13.2.23 07:16
@Janismew píše:
@lucad77 To není o tom, že nechci, ale o tom, že už nemůžu. Jak jsem psala, já to jídlo sním, ale co už nemůžu, tak to prostě nechám být. S tou mamkou, já se stydím, nevím, jak to vysvětlit, ale je mi trapně to řešit s mamkou. Brzy jdu na prohlídku, tak si o tom promluvím s doktorem.

Určitě to udělej. A mamka je ten nejbližší člověk, kterého máš, třeba by tě v léčbě podpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.2.23 07:19
@Janismew píše:
@lucad77 To není o tom, že nechci, ale o tom, že už nemůžu. Jak jsem psala, já to jídlo sním, ale co už nemůžu, tak to prostě nechám být. S tou mamkou, já se stydím, nevím, jak to vysvětlit, ale je mi trapně to řešit s mamkou. Brzy jdu na prohlídku, tak si o tom promluvím s doktorem.

Můžeš to vysvětlit tak jako tady, přesně tak jak to je. Mamka si úbytku váhy nevšimla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janismew
13.2.23 07:21

@freeport Ono to na pohled vidět není, před tím jsem byla taky hubená, takže ne.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
13.2.23 07:38

Jen se potřebuješ vypovídat, viď? Potřebuješ pozornost, býť důležitá, rochniš se v tom ráda a možná jsi ta, co tu jednou za čas tyhle diskuse zakládá. Hele, to přejde. Kolem jídla jsou na netu tuny diskusi. Když budeš chtít a potřebovat, něco si najdeš. Přestaň se pozorovat. Je to v tomhle věku těžké. Chápu. Ale středem světa ty nejsi. Ve volném čase bys mohla doma vařit při celou rodinu. Možná by ti došlo, kolik je kolem toho práce. Jist to nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
Janismew
13.2.23 07:45

@Uslava Já se nesnážím být středem pozornosti, pouze vypisuji svůj problém, to se člověk nemůže ani svěřit? Plus nechci nic říkat, ale tahle stránka je o tom, aby ses vypovídal, takže ano. Věřte tomu nebo ne, mně je to vcelku jedno, tohle je má první diskuze a chtěla jsem vědět od lidí, co si o tomhle myslí. Ale jinak děkuji za radu a vařením.

• Citovat
  • Upravit
5593
13.2.23 07:48
@Uslava píše:
Jen se potřebuješ vypovídat, viď? Potřebuješ pozornost, býť důležitá, rochniš se v tom ráda a možná jsi ta, co tu jednou za čas tyhle diskuse zakládá. Hele, to přejde. Kolem jídla jsou na netu tuny diskusi. Když budeš chtít a potřebovat, něco si najdeš. Přestaň se pozorovat. Je to v tomhle věku těžké. Chápu. Ale středem světa ty nejsi. Ve volném čase bys mohla doma vařit při celou rodinu. Možná by ti došlo, kolik je kolem toho práce. Jist to nemusíš.

Jsi normální?
Tyhle rychlý přechytralý soudy od klávesnice, to je přesně to co zakladatelka potřebuje :roll: Co si o sobě vůbec myslíš chytračko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.2.23 07:49

Neverim, ze to neni videt. Mladsi syn je odjakziva vyzuna, s jidlem to bylo vselijake, a ted ma v sestnacti 58 kg a pres 180 cm. Kdyby sel o vic nez 10kg dolu, vsimnu si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.2.23 07:51
@Janismew píše:
@Uslava Já se nesnážím být středem pozornosti, pouze vypisuji svůj problém, to se člověk nemůže ani svěřit? Plus nechci nic říkat, ale tahle stránka je o tom, aby ses vypovídal, takže ano. Věřte tomu nebo ne, mně je to vcelku jedno, tohle je má první diskuze a chtěla jsem vědět od lidí, co si o tomhle myslí. Ale jinak děkuji za radu a vařením.

Ať založis jakoukoliv diskuzi, nevinně se jen zúčastníš, vždycky se tady najde par 🐮co mají potřebu vystrcit rohy ze svého zakomplexovaneho života a chrlit jedy. Zkus si to nebrat osobně. Dobre je, ze vidíš, ze mas problém a chceš ho řešit.
Dobre, ze ho proberes se svou lékařkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
13.2.23 07:53
@Uslava píše:

některé anorektičky tu pozornost chtějí tolik, že to dotáhnou až do hrobu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.2.23 07:55
@Janismew píše:

Myslim, že ti ani není 16 let ale více. A zvykni si na to, že s tebou nebudou všichni souhlasit. Tipuju, že tvoje diskuse tu vydrží na max čtyři stránky a už tě nikdy nikdo tady neuvidí.

• Citovat
  • Upravit
Janismew
13.2.23 08:02

@Uslava Chcete rodný list předložit, nebo se tady budete hádat o věku? Plus, mně je jedno, že ta diskuze tu bude čtyři dny, mně stačí i den. Chtěla jsem vědět zpětnou vazbu lidí, nevím, jestli neumíte číst.

• Citovat
  • Upravit
418
13.2.23 08:15

Není to dobré a není to normální. Zvláště ne, když píšeš, že jídlo i vyhazuješ. To je pravděpodobně také záležitost pro konzultaci s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.2.23 08:15

Že to není normální víš dobře sama, jinak bys nezakládala tuhle diskuzi. Jsi i dost stará na to, abys věděla, co dělat. Jestli potřebuješ být zajímavá, tak to zkus tím, že něco dokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.2.23 08:17
@ivašot. píše:
některé anorektičky tu pozornost chtějí tolik, že to dotáhnou až do hrobu 8o

Každého volba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
13.2.23 08:33
@Uslava píše:
Myslim, že ti ani není 16 let ale více. A zvykni si na to, že s tebou nebudou všichni souhlasit. Tipuju, že tvoje diskuse tu vydrží na max čtyři stránky a už tě nikdy nikdo tady neuvidí.

No tak ji tady po 4 stránkách nikdo neuvidí. A co je na tom špatně? Rady dostala. A i kdyby jí stačilo vypovídání, pokud doma se o tom bojí mluvit? O tom to tady snad je, ne? :nevim:
Jinak tahle diskuze může klidně za měsíc, za půl roku, za rok pomoct při hledání na internetu někomu jinému, kdo bude mít stejný nebo podobný problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová