Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
chci se zeptat mate nekdo stetce od real techniques? a jak vam vyhovuji? dekuji 🤍 🤍 🤍 🤍 ten kdo se vyzna v makeupu vi o co jde
.
@Anonymní píše:
Ahoj holkychci se zeptat mate nekdo stetce od real techniques? a jak vam vyhovuji? dekuji 🤍 🤍 🤍 🤍 ten kdo se vyzna v makeupu vi o co jde
.
Proč anonym?
@Annabela11 bojim se ze by do me treba nekdo mohl jet jako “ to sem nepatri, ptas se na kraviny” apod🤷🏼♀️.
@Anonymní píše:
@Annabela11 bojim se ze by do me treba nekdo mohl jet jako “ to sem nepatri, ptas se na kraviny” apod🤷🏼♀️.
To máš fuk, tady se bonzuje adminovi jedna radost. Dřív nebo později tě jedna z „uvědomělých“ uživatelek stejně nahlásí
. Mimochodem, bohužel na tvůj dotaz ti moc neporadím ![]()
Příspěvek upraven 12.02.23 v 17:59
@Anonymní píše:
Ahoj holkychci se zeptat mate nekdo stetce od real techniques? a jak vam vyhovuji? dekuji 🤍 🤍 🤍 🤍 ten kdo se vyzna v makeupu vi o co jde
.
Mam, jsou celkem fajn, ale za me jsou lepsi Zoeva.
Jinak obecne, jde o to, co bude vyhovovat tobe. Sady moc rada nemam, Zoeva mi vyhovuje asi nejvice (co do komplexnosti). Ale treba na ocni stiny mam nejradeji Eco Tools, totez na pudr, na tekuty mejkap plochy od Sephory a na tvarenku BrushArt nebo Artdecco.
Ladila jsem to celkem dlouho, pokud bych dnes sla do sady, volila bych spise Zoevu. U RT mi prislo, ze kvalita sla celkem dolu, ale ber to jen jako muj osobni nazor.
Pokud mohu soudit, tak i pri castem myti vyhrava co do kvality Zoeva.
Na tvar (pudr, bronzer, rozjasnovac, tvarenka) ti staci stetce Gabriela Salvete. Ted v Tete s 40% slevou. Jsou levne a dobre. Kupovala jsem je nekdy za covidu a stale jsou OK ![]()
Na oci mam mismas.
Kdyz si koupis Real Technics, tak chybu neudelas. Ale kupovala bych jednotlive podle potreby.
Alternativou k Zoeva stetcum jsou stetce Jessup.