Skoro nonstop kojím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
19.3.22 07:55

Skoro nonstop kojím

Ahoj holky.
Minulý týden se nám narodilo miminko. S kojením jsem od začátku neměla problém, mléko teklo, malý za 10 minut nakojený a pak vydržel 3-4 hodiny spát. Musela jsem zbytek i odsávat do úlevy. Kolikrát sem i po těch 4 hodinách budila, aby neměl dlouhý časový rozestup, jelikož sestry řekly budit max po 3 :D
Jenže od druhého dne od příjezdu domů, chce malý pořád pít. Já ho nakojím, usne u prsu a nebo se sám pustí, snažím se probudit a nic, dám odkrknout, vložím do postýlky a za 3 minuty si začne cucat ruce a řve. Vytáhnu a zase koloběh, takhle kojím když to vezmu dohromady třeba 3 hodiny v kuse, než se mu podaří na ty 2-3 hoďky zabrat. V noci to celkem jde, horší je to přes den. U kojení kolikrát usnu, protože toho moc nenaspím. Když už je přes den klid, tak se jdu rychle osprchovat, uvařím či Peru, nebo se snažím využít volný čas.
Zkoušela jsem vše možné. Už to trvá třetí den.
Jinak malý si s prsem nehraje, opravdu saje, jen u toho po chvíli usne.
Myslíte, že si to sedne? Nebo to takhle už bude pořád? :think:

Příspěvek upraven 19.03.22 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14565
19.3.22 08:08

Ahoj, na to je jednoduchý recept - nechej ho u prsu, jak dlouho chce. Ty děti to potrebujou i když se ti zda, ze jen dudlaj, tak to je taky v pořádku, potrebujou i to. Na konci sestinedeli nastane razantní utrum a ze dne na den pak bude stačit par minut a to prso už chtít nebude. Zalez si s nim do křesla, do postele, pust si telku, spi, cti si knížku, hrej hry na mobilu… užívej si proste, ze se můžeš valet. I ty potřebuješ odpocivat a ležet, ač se třeba citis dobre a myslis, ze ne. Jinak to odskaces na zdraví později, když teď budeš doma litat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
19.3.22 08:25

Já vím, je to na palici, ale vydrž, přejde to. Já kojila snad 18-20× denně takhle na začátku, často v šílených bolestech. Po cca 2 měsících až do příkrmů se kojila 6× za 24 hodin (5× za den a 1× v noci). Nyní po příkrmech kojim v noci 3-4× a přes den tak 3×. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35474
19.3.22 08:34

Pokud nemá zloutenku a není nedonoseny tak ho nebuď. Jinak je to normální, koj jak si řekne. Když usne tak ho nedavej brknout, to je jasný že se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
19.3.22 08:58

Pust si netflix, obloz se jidlem a pitim, roztahni gauc, dej si mimino k sobe a vylezte za sest tydnu. Nebud ho a nech ho na prsu, jak dlouho chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.22 09:15

@JancaS84 já ho začala dávat odříhnout i po usnutí, jelikož si pak ublinkával ve spánku. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.22 09:16

Ok, moc děkuji 🙏🏻 Určitě to vydržím ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie