Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím, zda máš důvod k podezření, ale pobavilo mě že by v dnešní době po bytě natahovat kabely, když to jde neviditelné přes WiFi, Bluetooth apod.
Tohle jako kamera na prvni pohled nevypada, ale chtelo by to lepsi fotku a na nabourani se ti do mobilu nepotrebuje zadnou krabicku.
Normální kabely např. od PC…kolik chlapů má takhle všude možně kabely…to se ho nemůžeš jednoduše zeptat?
@Anonymní píše:
Objevila jsem doma na lince, na záchodě v trubkách a tak nějak různé po bytě kabely co tam nebyli.. můj chlap je trochu blázen..je možné že to má něco společného s kamerou nebo i to že se mi přes WiFi nabourává do mobilu?
Jak můžou být v trubkach kabely? ![]()
A nabourat do mobilu se ti může i bez kabelu ![]()
@TopSecret píše:
Jak můžou být v trubkach kabely?
A nabourat do mobilu se ti může i bez kabelu
Mě napadlo jestli spíš zadavatelka nemá nějakou poruchu, že jí někdo sleduje…protože kabely má skoro všude ![]()
Nejsou to spíš kabely na zářivku, nad linkou? Na záchodě v trubkách máme taky nějaký kabely, kvůli měřákům
Děláš něco co bys dělat neměla, že máš strach ze skryté kamery?
A jak se projevuje to, že je blázen?
Myslím že kdyby tě chtěl sledovat přes kameru, určitě by zvolil snadnější způsob než tahat kabely
Kameru si nenašla? Nemůžeš se ho normálně zeptat od čeho jsou ty kabely?
Zakladatelka už se neozve. Nefunguje jí internet a elektřina ve dvou pokojích.
Asi mate hodne divny vztah, kdyz ho podeziras, ze?
Co se doma deje?
@MrsNorris píše:
Zakladatelka už se neozve. Nefunguje jí internet a elektřina ve dvou pokojích.
Objevila jsem doma na lince, na záchodě v trubkách a tak nějak různé po bytě kabely co tam nebyli.. můj chlap je trochu blázen..je možné že to má něco společného s kamerou nebo i to že se mi přes WiFi nabourává do mobilu?