Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky! Asi jsem úplně pitomá, ale založila jsem uzavřenou skupinu Havlíčkův Brod a okolí : Jak tam mám teď holky dostat? Když si u sebe v profilu najedu na tu skupinu, tak co potom dělat dál? A jsk mně mají holky kontaktovat, abych je tam vložila? Myslela jsem si, že si tu skupinu musí najít v tom rejstříku skupin a zažádat o vstup, ale já jí tam nenašla ![]()
Ahoj, máš ji založenou jako otevřenou, pokud se nepletu
Popros adimy o smazání a vytvoř uzavřenou, do té se pak budou moct holky přes tebe jako moderátora hlásit
Ale tuším, že ta uzavřená se musí přes adminy řešit taky ![]()
Právě, že mám založenou uzavřenou. Ale nevím, jak se tam mají holky přeze mně přihlásit… Já jsem fakt tele ![]()
Už jsem jí konečně našláááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!! ![]()
Ale fak tam nebyla ![]()
Podívej se vpravo nahoru, když budeš vlezená v té vaší skupině. Máš tam nástroje moderátora skupiny a je tam Pozvat další uživatele do skupiny. Pak se ti objeví okýnko, napíšeš tam nick a dáš Zaslat pozvánku.
Příspěvek upraven 17.08.10 v 10:45
Jo, už ji tam taky vidím… Tak můžou dát holky jenom Vstoupit a tobě, jako moderátorovi se to zobrazí zase tam vpravo nahoře, že někdo zažádal…
Lucy, tak mám kliknout na tvůj nick nebo co? Já nevidím zhola nic.
![]()
Asi úplně nejjednodušší je poslat uživatelkám, které ve skupině chcete, odkaz na skupinu. Pokud na něj kliknou tak se jim zobrazí formulář s žádostí o vstup do skupiny. Tuto žádost na detailu skupiny potvrdit a je hotovo ![]()
Admin
admin píše:
Asi úplně nejjednodušší je poslat uživatelkám, které ve skupině chcete, odkaz na skupinu. Pokud na něj kliknou tak se jim zobrazí formulář s žádostí o vstup do skupiny. Tuto žádost na detailu skupiny potvrdit a je hotovoAdmin
Děkuji! Už jsme na to přišli ![]()