Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všichni Chtěla bych vás moc poprosit o radu, hlavně vás, co už máte zkušenosti s IUI.
Stimulovala jsem 1tbl Clostilbegyt, pak bylo 12 den IUI a pak od 15 dne Utrogestan, ten jsem vy:,–(ila tenhle pátek, přišlo mi, že už se blíží MS.V neděli jsem to skutečně dostala, ale pořád je to - omlouvám se, že to tak líčím - spíš hlen s hnědým popř.růžovým zabarvením.Test jsem si dělala minulé úterý a negativní.
nevíte jestli je to normální?Měly jste po IUI MS stejnou jako jindy??Díky za všechny názory.
Ahoj Zuzko, mám za sebou 3 IUI a nikdy po nich nebyla MS normální, jednou byla slabá a pro mě překvapivě bezbolestná, jindy silná a bolestivá. Je to asi reakce těla na hormony. Přeji ti ať se dá tělo brzy dohromady a vám se co nejdřív zadaří. Hodně štěstí ![]()
Díky Jity za odpověď.Ještě prosím, když jsi psala, že jednu MS jsi měla slabou, tak jak moc slabá byla,Já ji teď měla 1 den a spíš hlen zabarvený dohněda.Takys to měla tak?Jinak moc držím palečky, třeba budou dvojčátka jako u Morganky:))
Zuzko bylo to asi dvoudenní špinění, pak 4 dny nic a pak se rozjela MS na 10 dní
, opravdu je to asi „normální“, i když je to strašný …