MS při dlouhém protokolu

21
8.9.07 09:22

MS při dlouhém protokolu

Ahojky,
jsem po odběru vajíček a v pondělí mě čeká transfer, ale vrtá mi hlavou jak je to s menstruací při dlouhém protokolu? Měla jsem ji naposled před 36 dny a mám obavy, abych ji nečekaně nedostala ještě před transferem a vše se tím nezkomplikovalo. Nevíte někdo jak to je? Potřebuju trochu uklidnit :?
Díky za každou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.9.07 11:07

Valisku,

sorry, fakt nevim, ale znam dost dobre stranky, kde odpovida na vse doktor. Je to www.arleta.cz kdyz mu dneska napises, v utery rano budes mit odpoved na tvem mailu. nebo na strankach. rozumi vsem temhle vecem
s pozdravem
Petra Delfinek

• Citovat
  • Upravit
967
9.9.07 12:39

Vali , myslím, že jsi stejně řízená umělými hormony, takže je ten cyklus naprosto naprogramovaný, navíc, neustále monitorovaná UZ, chodíš na odběry krve, myslím si, že můžeš být klidná, protože těma hormonama tě opravdu nařídí tak, jak oni potřebují, ne kolikátý DC jsi. Vem si to, že existují hormony na pozastavení MS, na vyvolání, na růst děložní sliznice a je to bez ohledu na den cyklu. Tak si myslím, že máš být hlavně klidná a věřit tomu. Víš, docela si myslím, že kus úspěchu je v psychice, prostě jsi teď řízená umělými hormony, takže klíd, všechno je určitě tak, jak má být, to by tě nezvali na transfer.
Mám za sebou IUI, při které jsem skončila na docela vysokých dávkách, takže jsem musela na odběr jako při IVF....... Vůbec se tam nekoukalo na DC, ale na stav folíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí