Špinění, ale né před MS!

82
21.8.07 11:31

Špinění, ale né před MS!

Ahojky,
po dlouhé době jsem zase zavítala s prosbou o pomoc, protože už si nevím rady. Četla jsem tady už spousty příspěvků o špinění před MS, to není nic ojedinělého, ale já mám problémy se špiněním i několikrát během cyklu. Cyklus mám pravidelný i když dlouhý zhruba 45 dní. Teď jsem zrovna 16 DC a jako minulý měsíc mě zase zaskočilo špinění trvá vždy zhruba 2 dny a je opravdu malinké, ale i tak mě chvíli pobolívá břicho jako na MS:o((( Někdy ho mívám i 2× za cyklus. Nemáte s tím některá zkušenosti o jakou poruchu se může jednat??? Prášky jsem vy:,–(ila před půl rokem a 3 měsíce se snažíme o mimi už jsem uvažovala, že půjdu k MUDr. ale mám strach že mě pošle zpátky s tím že se tělo stále rovná po práškách:o((( Nevím si rady a vytoužené miminko stále nepřichází:o(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
21.8.07 12:03

Myslim, ze telo se stale srovnava po HA. Dej tomu cas.
Napadlo me ovulacni spineni, ale to nevychazi vzhledem k delce tveho cyklu, pokud teda neovulujes vicekrat…zkousela jsi ovu testy a nebo si merit teplotu?
K doktorovi bych mozna zavolala, pokud te to opravdu tak hodne trapi.
Hodne stesti,
 jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
20.11.07 16:44

Ahoj Luciko,
já jsem o tomto problému (špinění i během cyklu, což se mi děje občas i dnes) napsala něco ze své zkušenosti taky, takže když si najedeš na téma „Špinění před MS“, mohlo by ti to aspoň trochu pomoci. Držím palečky při dělání miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 09:26

Zelvoon, děkuji za radu. Ten dotázek už je docela starý, ale možná pozvbudím jiné snažilky, ketré na toto trpí. Nakonec se povedlo jsem už ve 13tt a otěhotněla jsem až 33DC i přesto, že jsem každý měsíc tak 2× špinila a mé cykly se blížily k 50 dnům. Tak nezoufejte určitě se zadaří i vám příroda je mocná:o) Držím všem palečky. Jo a ještě jsem chtěla napsat že mi určitě 100% pomohlo měření BT, krásně jsem tak vysledovala OVU.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.11.07 09:27

jsem se zapomněla ještě podepsat

Lucika

• Citovat
  • Upravit
384
21.11.07 10:08

Ahoj Luciko,
tak to skutečně gratuluji budoucí mamince. Je to nádherný pocit, kterých bych chtěla ještě jednou také zažít už kvůli mojemu prvnímu prckovi. Chceme, aby si měl s kým hrát. Tak hodně štěstí a dávej na sebe pozor. Snad se brzy také připojím k těhulkám. Papa zelvoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 10:30

Zelvoon neboj určitě se zadří, někdy si ty drobci dávají na čas že:o) My jsme se snažili tak zhruba od března a vím jaké je to čekání, ale už jednoho drobka máte, takže ten druhý je jen otázkou času, držím ti palečky a určitě se přijď pochlubit.

Lucika

• Citovat
  • Upravit
384
21.11.07 10:46

Ahoj Luciko,

jsi milá. S tím mým drobkem máš pravdu, jen mám ještě jeden malý problém a to je jeden odoperovaný vaječník z loňska. Teď jsem vytvořila nové téma ohledně jednoho vaječníku, neboť jsem z toho trochu zoufalá. Budu věřit, že to dobře dopadne, ale asi víš sama, jaké je to s psychikou, když se nedaří. No nic, musím se trochu vzchopit. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 11:20

Jo jo psychika je prevít, ale já myslím, že zas takový vliv nemá, já měsíc před tím než jsem otěhu jsem na to nemyslela vůbec zahodila teploměr a stejně nic. Pak další měsíc jsem na to myslela ve dne v noci a vyšlo to, nevím jestli to třeba nebylo i tím, že jsem si řekla, že už prostě tentokrát těhotná budu, že jestli jsem zdravá tak to vyjde! Možná to pozitivní myšlení působí. O tvém problému s jedním vaječníkem jsem slyšela, že ten druhý ho bez problémů zastoupí, takže uvidíš že i to nebude vadit, zkus myslet pozitivně přeju ať se zadaří co nejdřív ať se už nemusíš tolik trápit věř, že to důvěrně znám. Mě zítra čekají výsledky testů a mám pěkný strach, aby bylo mimi v pořádku, ale věřím, že ano musí!

Lucika

• Citovat
  • Upravit
384
21.11.07 11:28

Děkuji Anononymní, taky ti držím pěstičky…budu se opravdu snažit být pozitivní. To tělo je stejně prevít…ono to určitě pozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.11.07 11:30

…jé, já si nevšimla, že jsi se podepsala Luciko. Promiň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie