Slabé mateřské mléko

Anonymní
9.4.19 19:02

Slabé mateřské mleeeko

Dobrý den - mám takový dotaz - jak poznám ze mám slabé mléko? Malej ji třeba 15min pak prso vyplivne a brečí - pak furt třeba půl hod po jídle hledá.. takhle to děla už 4 dny :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
9.4.19 19:07

Nemáš slabé mléko. Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 19:12

@pikola dnes měsíc

• Citovat
  • Upravit
1427
9.4.19 19:13

Slabé mléko neexistuje, buď je ho málo nebo hodně. V tvém případě bych mu dala před spaním Nutrilon. Otázkou je jak je starý. Já svou dceru od měsíce dokrmovala právě proto že jsem měla málo mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.4.19 19:14

Měsíc? A netrápí ho po jídle bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 19:16

@Pitřice prdi a kaká krásně

• Citovat
  • Upravit
34322
9.4.19 19:22

Neee, slabé mléko není.
Tvoje tělo i tělo miminka teď najíždí na úplně nový systém fungování = kojení. Produkce mléka se přizpůsobuje potřebám miminka. Vydrž, koj na požádání, a příkrmy ne, to je začátek konce kojení.
Pokud potřebuješ uklidnit, tak si pozvi kvalitní!!! laktační poradkyni, ať ti zkontroluje techniku a to, že je vše správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
9.4.19 20:32

Ja taky tvrdosijne trvala na tom, ze budu jenom kojit. Ve dvou mesicich pak zacal syn mit tiky (z hladu). Do te doby se taky nerozvijel a ani jeden jsme se nevyspali. Pak jsem dala na doktorku a nasadili jsme UM. Najednou zacal spat, past konicky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.4.19 22:26
@Shiroi.Ichigo píše:
Ja taky tvrdosijne trvala na tom, ze budu jenom kojit. Ve dvou mesicich pak zacal syn mit tiky (z hladu). Do te doby se taky nerozvijel a ani jeden jsme se nevyspali. Pak jsem dala na doktorku a nasadili jsme UM. Najednou zacal spat, past konicky atd.

No vidíš. Já taky tvrdošíjně trvala na tom, že budu kojit, a kojila jsem/kojím v pohodě :) . To je prostě individuální. Doktorky o kojení moc nevědí, chce to tu laktační poradkyni, ale prověřenou, kvalita se bohužel velmi liší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.4.19 07:26

@Lucie_Sx tak to bylo stesti, ale kazde vnucovat, ze se rozkoji, je fakt nebezpecne. Nekdy to proste nejde. A doktorce neslo o kojeni, ale o to, ze se dite nevyvijelo a ze ten tik byl z hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.4.19 10:53

Nedostatek mateřského mléka

Ahoj,

mě teda dost pomohla laktační poradkyně, dobrou zkušenost mám i s Nutrilklubem, kde je spousta odborných článků od pediatrů a ne jedna baba povídala :lol:, ale navíc je tam kontakt i na Laktační poradkyně a zdravotní sestry, tak zkus je kontaktovat a určitě ti pomůžou :)
edit adminem - smazána reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.4.19 20:39
@Marvyr píše:
Ahoj,mě teda dost pomohla laktační poradkyně, dobrou zkušenost mám i s Nutrilklubem, kde je spousta odborných článků od pediatrů a ne jedna baba povídala :lol:, ale navíc je tam kontakt i na Laktační poradkyně a zdravotní sestry, tak zkus je kontaktovat a určitě ti pomůžou :)
edit adminem - smazána reklama

Tenhle klub provozuje Nutricia, což je výrobce UM. Nebrat!!!

Jestli chceš kvalitní laktační poradkyni, mrkni na seznam poradkyň na mamila.sk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová