Slabé špinění v 6tt

44
22.10.23 20:52

Slabé špinění v 6tt

Ahoj holky asi se ptám blbě ale po 3 potrach mám teď strach aby s nimi něco nebylo když jsem se šla sprchovat tak jsem si všimla slabě hnědého výtoku a mám občas tlaky podbřišku jsem přesně 6 tt k Dr jdu opět až v úterý tak bych se chtěla zeptat vás zkušených žen😊 🙏 vím že dokud to neni krev není třeba se znepokojovat ale víte jak to chodí 🤦 😊 máte stím nějaká zkušenosti? Moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
22.10.23 21:21

@Nina1010 je to hrozně individuální, ale já jsem též v 6tt a jeden den jsem krvácela. Ihned jsem myslela na nejhorší a volala doktoru. Při kontrole bylo vše v pořádku - dostala jsem léky, neschopenku a další kontrolu mám ve středu. Mám tedy celodenní nechutenství a nevolnosti, takže tlaky vím, že mám od střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.10.23 22:45

@MP19 já mám také občas nechutenství ale někdy jsou dny kdy bych vyjedla i ledničku tak doufám že to bude dobrý já spíš ty tlaky přisuzuji k růstu dělohy tak doufám že to tak i bude přeji tobě i mimcu moc zdravíčka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.10.23 15:44

Já jsem 6+0 ráno krvacela bledě červenou menstruační krvi. Jen par vteřin a pak nic. Letěla jsem k doktorce. Řekla, že to vypadá ze sliznice. Další den se to uklidnilo. Nicméně jsem byla na delší procházce a večer bylo a chlapem jen mazleni a potom jsem celý den hnědě špinila ale jen při otření na WC. Dneska už zase dobré. Taky jsem z toho nervní. Vždycky když jdu na WC tak se modlím, aby něco nebylo. Předchozí těhotenství jsem krvacela hodně. Byl to obrovský hematom. Nakonec se ho povedlo zkrotit ale zase jeho vlivem došlo k oslabeni obalu a unikala mi v 17tt plodová voda amusela jsem na ukončení těhotenství. Takže se teď bojím o to víc. Na kontrolu jdu až příští pátek a budeme čekat, jestli se objeví :srdce:. Držím palce a chápu te :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.10.23 15:07

@Shen neboj dopadne to dobře :srdce: ono se to špinění může objevit po sexu nebo jen mazlení řekla mi to p.dr a krvácet můžeš třeba že se mimi pořádně zavrtalo chápu že že se bojíš já přišla už o tři a tohle 4 je vymodlený 🙏 zrovna jsem na cestě k Dr tak doufám že bude v pohodě 😊 držíme ti palečky a žádný stres to dělá taky hodně 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí