Zavedení stentu do ledviny v těhotenství

14
22.10.23 16:50

Zavedeni stentu do ledviny v těhotenství

Ahoj holky, nebyla některá z vás v poslední době na zavedeni stentu do ledviny? :( v pátek mi zjistili hydronefrozu 3. stupně, jsem teď 26tt, a zítra mám jít na zavedeni stentu. Ale tím, ze mi nemůžou dat narkozu z toho mám fakt strach 😫 jak to probíhalo u vás? Jak dlouho zákrok probíhal a dalo se to vydržet? Dal se aspoň třeba nějaký krém/masticka na znecitliveni při zavádění, nebo ne?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
22.10.23 17:05

Ahoj, mne ho zavadeli, v podobnem tydnu tehotenstvi, ale davali mi ho pod kratkou narkozou, takze u tebe ti nereknu.
Vyndavali mi ho pak uz jen tak na pockani a to jsem ani necitila.
Ale ja pri zavadeni mela tezkej zanet ledvin i mocaku, tak mozna i proto jsem byla pod narkozou, netusim. Neboj, urcite by ti to nedelali, kdyby to melo nejak extremne bolet. Nebo nejake umrtveni ti urcite udelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
22.10.23 17:54

Ja jsem tom byla. Narkoza ne, ake nejake mensi lokalni znecitliveni ano. To ti daji taky, myslim. Dali mi pak ale i antibiotika, ze se to dava preventivne kvuli zanetu po zavedeni. Byla jsem na urologicke klinice kousek od apolinare.
Vyndani pak ambulantne na pockani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.10.23 18:14

@Oudrey a dal se ten zákrok vydržet při tom lokálním? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
22.10.23 18:44

Neboli to, je to spis neprijemny. Zkusit se co nejvic uvolnit. Drzim palce, neboj, bude to v pohode :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
22.10.23 18:49

Me zavádějí dvakrát a vždy v narkoze. Není problém najít něco, co miminu nevadi.

• Citovat
  • Upravit
4385
22.10.23 18:52

Ahoj, zaváděli mi ho ve 26tt pod krátkodobou celkovou narkózou. Vytahovat by mi ho měli po 6N. Nyní mám měsíční holčičku a obě jsme to zvládly ❤️ musím hodně pít, jinak čůrám krev.. prvních 14 dní po zavedení jsem měla bolesti.. často mi tvrdlo břicho. Rodila jsem přirozeně a o stentu jsem nevěděla. Kdyby jsi potřebovala vědět více, klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
23.10.23 06:30

Zaváděli mi ho už x krát. Většinou v narkóze, ale už i bez. Dávám to, je to hnusné, ale nejsem těhotná. Jako těhotná bych nutila k uspání. Existují narkózy, které se normálně dávají v těhotenství. Víc ublíží miminku stres, který z toho máš, než ta narkoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.10.23 17:54

Holky, už to mám za sebou. Zákrok jako takový byl celkem v pohodě, dost nepříjemný, ale ne bolestivý. Jen ty bolesti teď co mám potom jsou hrozný. Našly jste nějakou úlevu krom paralenu? A jak dlouho po zákroku jste curaly krev a bolelo vás to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
23.10.23 23:21

Hermanek. Jako caj i jako obklad / koupel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
24.10.23 00:56

@Misa293 nebrala jsem na bolest nic, ležela jsem a dalo se to. Krev jsem čurala cca tyden, ted curam krev pokud malo piju. V tehu jsem si piti hlidala a vypila cca 3l. Curani me bolelo asi 14 dni, to bylo sileny. Vzdy jsem si mackala stehna a cela se u toho kroutila. Trubice byla podrazdena nejen od stentu, ale i od cevkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí