Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jdu s dotazem, zda i duch na těhotenským testu je věrohodný. Ukáže se vždy až po limitu a to po době například 24h, nedalo mi to a vyndala jsem z koše abych se ujistila zda je negativní…vyšli mi takhle 4. S menstruací mám dnes zpoždění 6 den a ovulace byla 4.4. Je možné že by test neukázal stále jasný výsledek? Bohužel to není moc vidět ani na fotkách
@pajisekpaja27 píše:
Jdu s dotazem, zda i duch na těhotenským testu je věrohodný. Ukáže se vždy až po limitu a to po době například 24h, nedalo mi to a vyndala jsem z koše abych se ujistila zda je negativní…vyšli mi takhle 4. S menstruací mám dnes zpoždění 6 den a ovulace byla 4.4. Je možné že by test neukázal stále jasný výsledek? Bohužel to není moc vidět ani na fotkách
Po limitu je to neplatne. Na testech jen prosvítá barvivo, jsou negativni. 6 dní by si už měla dálnici. Těhotná nebudeš.
@JancaS84 uvidím co mi řekne lékař. O miminko jsme se pokusili v dva dny před ovulací, tak jsem si dělala naděje když přišlo i zpoždění s MS. Děkuji za odpověď 🙂
@pajisekpaja27 píše:
Jsou to jen rysky. Negativní test. Jestli byla ovulace 4.4. dnes už by byly na testu dálnice.
Dobrý den chci se vas zeptat dělala sem si dva testy a vyšli ale nevím jestli mohu byt těhotná přidávám i fotky můžete mi někdo prosím odpovědět
ne ty první fotce jdou dva testy ale na jednom je druhá čárka a ta druhá fotka je ta slabé