Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Množství hcg neni cely tehotenstvi stejny, postupně pak klesa..jen nevím presne, jak…
Pokud carka slabne je to spatne,ale jeste bych vyckala.radsi se objednej na driv aby se nejednalo o mimodel
Taky jsem byla s prominutím tak blbá a testovala několikrát. Čárka mi taky slábla a já z toho byla akorát vynervená… Nakonec ale bylo vše ok… Čekám dvojčata ![]()
Taky si myslím, že hladina HCG kolísá a od určitého množství ji prý testy už neukazují (což byl možná ten můj případ, jelikož s dvojčaty jsem musela mít HCG už od začátku někde jinde). Nebo mohl být špatný test (málo barviva). Zbytečně se nenervuj nebo si tím akorát sama ublížíš. Zaměstnej hlavu něčím jiným ať na to nemyslíš. Vím, je to na prd, ale stejně s tím nic udělat nemůžeš. Ani MUDr. by s tím teď nic nezmohl - bude to tak, jak to má být… A já ti držím palce, aby to bylo ok ![]()
Jsi si stoprocentně jistá, žes dělala test za stejných podmínek jako ostatní?
já jsem měla testy, silnější a silnější, až testovací čárka řvala oproti kontrolní…test mi začal slábnout až okolo 10.týdne. to už hcg mírně klesá.
ted z uplnyho zacatku nevim nevim, jestli je to dobře, ze slábne..jsou všechny testy z ranní moci?uvidís, nekdy to něco znamena, nekdy to neznamena vůbec nic
@lorelai947 dekuji moc za podporu. Je fakt, ze na tom, jestli to bude ok nebo ne stejne nic nezmenim.
V minulem těhotenstvi me nenapadlo, takhle testovat a to jsem skoro cely prvni trimestr špinila nebo lehce krvacela. Jsem prostě trubka se takhle sama znervoznovat.
@Čičorečka vsechny tri testy jsem dělala hned ráno. Akorat dnes v noci jsem byla kolem 1h na wecku, to by mohlo ovlivnit?
Takové krásné testy jsem neměla nikdy
Testovala jsem jak divá po IVF
Taky mě znervóznilo zakolísání v síle testu, ale naštěstí to nic neznamenalo. Pro svůj klid zajdi k MUDr. a už netestuj doma. Přeju hodně štěstí.
pro svůj klid bych si došla na krev a za 2 dny zase a bude jasně vidět jestli hcg roste nebo ne.
Ahoj, chtela jsem jen napsat jak ty mé slabnouci testy dopadly. Vydrzela jsem do dnesni kontroly a všechno je v pořádku
Takze byla blbost několikrát testovat, jen jsem se zbytecne vystresovala. Diky vsem, které mi zde predtim prispely k mému dotazu. Mejte se krásně ![]()
Ahoj děvčata,
asi trochu neuvaženě jsem i po tom co jsem zjistila, ze jsem těhotná, zkoušela testovat. A znervoznilo me, ze čárka slábne. Nevim, jestli uz mam počítat s tim, ze tehotenstvi nevyjde? Posledni ms jsem mela 6.1. a ovulaci dle BT 17.1. A kontrolu u doktorku mam az na zacatku brezna. Co si o tech testech prosim myslite?