Slabost rukou, páteř?

598
27.1.21 15:35

Slabost rukou, páteř?

Dobrý den všem. Měl jste někdo zkušenost se slabostí rukou od páteře. Mívám často blokaci krční páteře. Teď úplně jiný režim, nesmím pracovat (kadeřnice) nemám možnost jít k fyzioterapeutce, celkově méně pohybu atd. Prostě nic, co by páteří prospívalo. V sobotu mě začala bolet hlava, (nejspíš od páteře) večer mně syn promazal krk hřejivou mastí a do rána vše povolilo, ale v pondělí jsem začala mít občas pocit slabosti a únavy rukou. Myslíte, že i to může být od krční páteře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65231
27.1.21 15:41

Může to být. Nemůžeš se nechat poslat na rehabky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
27.1.21 15:58

Ano, bude to k tomu. Jděte k obvoďákovi a on vás pošle na fyzio. Netuším, proč byste tam nemohla? Moje maminka tam normálně chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.1.21 16:34

Určitě to bude tím. Ja na to také dost trpím. Chce to zajít k fyzioterapeutovi, mě to vždy pomůže. Nejdřív bych si ale došla k obvodnímu pro žádanku.

• Citovat
  • Upravit
11780
27.1.21 17:54

Cb syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.1.21 18:05

@Evkad prosím, co je “cb” syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.1.21 18:07

@DeeDee.518 moje fyzioterapeutka nepracuje v běžném režimu. Jako poskytovatelka služeb měla zakázáno. Možná na doporučení lékaře by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11780
27.1.21 19:41

@hanisv Cervikobrachiální syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.1.21 13:20

Tak se mě dnes manžel snažil napravit. Sice u toho měl řeči, že jsem nenapravitelná, ale i tak to zkusil. :lol: Od krku až do půlky bederní páteře jsem cítila rupání a praskání. Tak uvidím, jestli se uleví. Jsem kompenzovaná hypertonička, ale občas mám období, kdy léky na tlak zabírají až moc a to je zrovna teď. Můj dnešní tlak opakovaně 91/65. Tak možná i to s únavou a slabostí rukou souvisí. Děkuju vám všem za vaše komentáře. Pokud se přes víkend ruce nezlepší, tak si skočím na obvod, jestli by na mě nekoukl a neposlal na rehabky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.2.21 22:44

Zdravím všechny, je opravdu nutné mít žádánku od obvoďaka, vždyť tahle doba je už dávno pryč ne? To jste všichni šli nejdřív k obvodnímu pro žadanku a pak na neurologii? Prijde mi to jak ztráta času a hlavně dr ti předepíše prasky, většinou ibalgin..(ten my zásadně v rodině odmítáme) a kouká na tebe jaký si hrozny simulant, a pošle tě domu..takže pokud maš přetrvávající potíže stejne musíš k neurologovi.. když tam někdo přijde bez žadanky kdo má bolesti, tak te nemůže odmítnout, platíme pojištění a dr jsou tady od toho aby nám pomáhali ne? To vás pošle pryč nebo jak? :zed: Nerozumim temhle zbytečným papírovackám, když jdete ke gynekologovi, tak přeci taky nepotřebujete žadanku od obvoďaka, je to to samí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65231
3.2.21 07:27
@Mimiberuska píše:
Zdravím všechny, je opravdu nutné mít žádánku od obvoďaka, vždyť tahle doba je už dávno pryč ne? To jste všichni šli nejdřív k obvodnímu pro žadanku a pak na neurologii? Prijde mi to jak ztráta času a hlavně dr ti předepíše prasky, většinou ibalgin..(ten my zásadně v rodině odmítáme) a kouká na tebe jaký si hrozny simulant, a pošle tě domu..takže pokud maš přetrvávající potíže stejne musíš k neurologovi.. když tam někdo přijde bez žadanky kdo má bolesti, tak te nemůže odmítnout, platíme pojištění a dr jsou tady od toho aby nám pomáhali ne? To vás pošle pryč nebo jak? :zed: Nerozumim temhle zbytečným papírovackám, když jdete ke gynekologovi, tak přeci taky nepotřebujete žadanku od obvoďaka, je to to samí

U nas neurolod bez zadanky nevezme. Kdyz uz tam jsem, tak se uz muzu objednat kdykoliv, i s jinam problemem. Ale treba na gastru potrebuje clovek znovu žádanku, mdyz tam nebyl vic nez rok. I kdyz potrebuje resit totez, co minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.2.21 16:37
@Mimiberuska píše:
Zdravím všechny, je opravdu nutné mít žádánku od obvoďaka, vždyť tahle doba je už dávno pryč ne? To jste všichni šli nejdřív k obvodnímu pro žadanku a pak na neurologii? Prijde mi to jak ztráta času a hlavně dr ti předepíše prasky, většinou ibalgin..(ten my zásadně v rodině odmítáme) a kouká na tebe jaký si hrozny simulant, a pošle tě domu..takže pokud maš přetrvávající potíže stejne musíš k neurologovi.. když tam někdo přijde bez žadanky kdo má bolesti, tak te nemůže odmítnout, platíme pojištění a dr jsou tady od toho aby nám pomáhali ne? To vás pošle pryč nebo jak? :zed: Nerozumim temhle zbytečným papírovackám, když jdete ke gynekologovi, tak přeci taky nepotřebujete žadanku od obvoďaka, je to to samí

Tak u nás bez žádanky od obvodního lékaře nikde nevezmou s to ani na dětském. Když mám bolesti, tak jedině na pohotovost a nebo k obvodnímu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex