Slabounké hnědé špinění v 6. týdnu

Anonymní
15.1.19 14:10

Slabounké hnědé špinění v 6. týdnu

Ahoj,
omlouvám se za anonymitu, ale zatím nikdo nic neví, tak aby se to náhodou někde neprovalilo :) Pročetla jsem už snad miliony příspěvků, ale i přesto pořád váhám. Podle poslední menstruace jsem v 6. týdnu těhotenství a prakticky od doby, kdy měla proběhnout menstruace, lehounce špiním. Špinění je opravdu minišpinění hodně světlé hnědavé barvy. Jsou dny, kdy se špinění neobjeví vůbec, pak dny, kdy najdu třeba jen 3 minikolečka nebo lehoulinkou čárečku na kalhotkách. Nikdy to nebylo více a je to už delší dobu, co jsem podobně špinila vždy třeba 5 dní před začátkem menstruace. Prohlídku na gyndě mám 21.1., takže mi zbývá 6 dní. Přemýšlím, jestli to do té doby nějak řešit nebo jestli mám být klidná. Zatím žádné jiné obtíže nemám, lehounce občas cítím podbřišek, ale to fakt jen když se na to hodně soustředím :D Jinak nic. Jak byste jednaly? Počkaly byste až na prohlídku nebo mám být hysterická pacientka a bombardovat gyndu pro jistotu už teď? Předem díky za názory :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
15.1.19 14:36

Nějaké to špinění bývá v začátku těhotenství normální, ale vzhledem k tomu, že jsi špinila už 5dní před menzes, to vypadá, že by jsi mohla mít nedostatek progesteronu. To se řeší užíváním utrogestanu, který se sice občas používá jako placebo, ale ve tvém případě by mohl mít opodstatnění. K lékaři bych zašla co nejdříve a to pravidelné špinění před menzes zmínila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky