chtela bych se jen zeptat na na nazor. S pritelem jsme meli pred cca 9 dny pohlavni styk, kdy nam “selhala” ochrana - kondom sklouzl a zustal ve mne. Dalsi den (cca za 12 hodin) jsem uzila postinor. Akorat to dle kalendare byl zrovna den me ovulace. Dnes jsme meli pohlavni styk a ja po nem ucitila tam dole mokro, a na zachode si vsimla silneho tmave ruzoveho husteho vytoku, ktery i zvlastne zapachal. Mam i pocit, ze me od toho predesleho sexu tak trosku poboliva v podbrisku. Myslite, ze je nejaka sance, abych byla tehotna? Co se tyce menstruace, mam ji dostat az za 10 dni.
Dekuji.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahojte,
chtela bych se jen zeptat na na nazor.
S pritelem jsme meli pred cca 9 dny pohlavni styk, kdy nam “selhala” ochrana - kondom sklouzl a zustal ve mne. Dalsi den (cca za 12 hodin) jsem uzila postinor. Akorat to dle kalendare byl zrovna den me ovulace. Dnes jsme meli pohlavni styk a ja po nem ucitila tam dole mokro, a na zachode si vsimla silneho tmave ruzoveho husteho vytoku, ktery i zvlastne zapachal. Mam i pocit, ze me od toho predesleho sexu tak trosku poboliva v podbrisku. Myslite, ze je nejaka sance, abych byla tehotna?
Co se tyce menstruace, mam ji dostat az za 10 dni.
Dekuji.